Cadeau voor de huwelijksreis

Ga je zelf trouwen of gaan goede vrienden van jullie trouwen? Dan is een cadeau voor de huwelijksreis altijd een leuk idee. En nuttig ook! Probeer te informeren waar je vrienden naartoe gaan op huwelijksreis en koop iets dat bij de bestemming past. Wij hebben alvast wat leuke ideetjes!

Reisgids voor de huwelijksreis


Niets is leuker dan de voorbereiding voor een huwelijksreis. Je kunt je alvast lekker inlezen over de bestemming en zo krijg je gaandeweg leuke ideeën om te doen terwijl je op huwelijksreis bent. Een reisgids vertelt je waar je de mooiste plekjes kunt vinden, waar je het lekkerste kunt eten en natuurlijk wat het mooiste hotel is. Ook leer je allemaal feitjes over het land van bestemming en kun je alvast een beetje van de cultuur leren. Ideaal!

Say cheese!


Een huwelijksreis is een bijzondere vakantie waarin je ongetwijfeld veel foto’s gaat maken. Hoe kan dat beter dan met een splinternieuwe camera? Een handzaam formaat is handig op reis, maar als één van jullie vrienden gek is op fotograferen, is een grotere camera misschien een betere keuze. Het is een duur cadeau, dus je kunt eventueel overleggen of de vriendengroep geld wil inzamelen. Het is immers voor een goed doel.

Gepersonaliseerde koffers


Op vakantie gaan is leuk, maar de bagage afhalen van het vliegveld is altijd een dingetje... Je hoeft niet lang te zoeken naar je koffers als je gepersonaliseerde koffers hebt. Een gekke kleur of een luxe uitstraling kan al opvallend genoeg zijn, maar om te laten zien dat jullie net getrouwd zijn mag er best uitgepakt worden! Laat er ‘Mrs & Mr’ op zetten of zelfs een leuke foto of naam.

Cadeau in het buitenland


Als je budget iets lager is, zou je ook kunnen kiezen voor een cadeau als het bruidspaar aankomt in hun hotel. Laat hun kamer versieren met mooie bloemen of stuur een fles champagne naar hun kamer. Een telefoontje naar het betreffende hotel kan al voldoende zijn! Je kunt ze ook een envelop met geld meegeven die ze daar kunnen besteden aan een romantisch diner of een lekkere massage. Zo kan het bruidspaar zelf beslissen wat ze doen. Hoe dan ook wordt het een geweldige huwelijksreis!

Geschreven door Sanne van Bortel
Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation