Bruiloft in beeld: groene bruiloft

Maya en Geert gaven elkaar afgelopen november het jawoord. Een bijzondere dag die ze met Trouwen.nl delen! Laat je inspireren door hun - groene - bruiloft in beeld.

Bruiloft in beeld: groene bruiloft
De van oorsprong Turkse Maya en Nederlandse Geert leerden elkaar kennen tijdens hun studie. “De vonk sloeg vier jaar geleden over in de collegebanken. We vinden het heel bijzonder dat we vandaag dan écht gaan trouwen. Mijn naaste familie uit Turkije is gelukkig over kunnen komen voor de bijzondere dag”, vertelt Maya. Ondanks dat het stel voor een winterbruiloft koos, wist Maya al snel dat haar jurk een Blote rug en korte mouwen zou hebben. “Ik had nog een bolero erbij voor als het te fris zou zijn, maar op de trouwlocatie brandden allemaal haardvuren, waardoor het heerlijk aangenaam was.”

Bruiloft in beeld: groene bruiloft
Voor haar boeket koos Maya, die erg van de natuur houdt, voor een variëteit aan bloemen, maar wel allemaal in dezelfde ivoren tint. “Het lijkt een spontaan geplukt boeket, lekker nonchalant: dat past bij ons.”

Bruiloft in beeld: groene bruiloft
Leuk idee: de ringen van het stel werden gepresenteerd in een prachtig doosje dat bekleed was met mos en bramen. Heel natuurlijk, stijlvol en krachtig door zijn eenvoud. Een plaatje dat met recht door de fotograaf speciaal is vastgelegd!

Bruiloft in beeld: groene bruiloft
Voor de bruidstaart ging het stel voorproeven. Ze houden beiden van fruitige smaken, en kozen voor een taart met een vulling van mango en vanille. De buitenzijde van de taart moest natuurlijk aansluiten bij het groene thema van hun bruiloft en werd aangekleed met bloemen.

Bruiloft in beeld: groene bruiloft
Natuurlijk werd ook voor de aankleding van de eettafel gekozen voor groentinten, hier stijlvol gecombineerd met gouden accenten, wat mooi past bij een winterbruiloft. Maya: “We wilden bewust geen grote boeketten op tafel. Dat ziet er misschien wel imposant uit, maar het is dan ook lastig om een gesprek te voeren met diegene die tegenover je zit. Dit feest is eigenlijk ook een grote reünie van familie een vrienden uit zowel Nederland als Turkije. We vonden het daarom belangrijk dat iedereen elkaar ongehinderd kan zien en spreken, ook aan tafel.”

Bruiloft in beeld: groene bruiloft
Maya en Geert hadden trouwgeloften geschreven voor elkaar. Deze sfeervolle kaartjes vormden een charmant spiekbriefje. Natuurlijk spraken ze uit hun hart, maar mochten de zenuwen toeslaan, dan hadden ze houvast aan deze briefjes. De kaartjes zijn nu een waardevol aandenken aan hun mooie dag.Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation