Beach wedding? Zo gebruik je lichtblauwe accenten!

Gaan jullie voor een beach wedding? Dan mag lichtblauw als kleuraccent niet ontbreken. De beste tips om deze tint subtiel in de styling te brengen.

bruiloft op het strand met blauwe stoelen.

Rustige sfeer beach wedding


Blauw is niet voor niets de favoriete kleur van veel mensen: de kleur straalt rust en stabiliteit uit. Blauw past bij uitstek bij een beach wedding. Gecombineerd met wit- en zandtinten creëer je snel en eenvoudig die strandlook waarnaar je op zoek bent.

beachwedding blauw enveloppe

Uitnodiging


Hoe je lichtblauwe accenten aanbrengt? Simpel! Laat een bord maken (of doe het zelf!) waar je het programma van jullie huwelijksdag op zet; de achtergrond van het bord is natuurlijk lichtblauw. Ook op de uitnodiging voor jullie dag kun je alvast de beach-sfeer overbrengen door te kiezen voor een accent in lichtblauw; kies blauw als tekstkleur of ga voor zachtblauw papier en enveloppen.

bruilofttafel die blauw gedekt is.

Boeket beach wedding


Ook in je boeket kun je prachtig lichtblauwe accenten aanbrengen. Kies bijvoorbeeld voor de zachtblauwe tinten van de hortensia. Ook blauwe druifjes zijn prachtig zachtblauw en geschikt voor een mooi trouwboeket. Of ga voor een veldboeket met blauwe korenbloemen.

bruidstaart_blauw_bramen

Versiering


Breng in de versiering van jullie locatie de nodige blauwe accenten aan. Bijvoorbeeld blauwe lampionnen, vaasjes, confetti, waxinelichtjes, windlichten, lichtblauwe tafelkleden of juist witte tafelkleden met blauw servies.

Tekst: Daphne Doemges-Engelen

Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation