Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Argumenten waarom je vriend ‘ik hou van jou’ nog niet heeft gezegd

Hebben jullie al een tijdje een relatie maar heeft jouw vriend nog niet ‘ik hou van jou’ gezegd? Je vraagt je misschien af wat de reden daarvoor is. Lees snel verder voor mogelijke antwoorden.

Hij is niet zeker over wat jij voelt voor hem

Misschien is je vriend niet zeker over wat jij voelt voor hem. In dat geval durft hij wellicht nog niet ‘ik hou van jou’ te zeggen, omdat hij denkt dat het voor jou te vroeg is.

Lees ook Zeg dit tegen je partner in plaats van ‘ik hou van je’

Je vriend is in het verleden gekwetst in de liefde en daardoor voorzichtiger

Het kan ook zijn dat je vriend zich honderd procent heeft gegeven in een eerdere relatie waarin hij uiteindelijk gekwetst is. Het is begrijpelijk dat iemand dan voorzichtiger wordt in het delen van zijn gevoelens.

Voor zijn gevoel heeft hij dat al laten blijken zonder woorden

Ken je het gezegde ‘een man van weinig woorden’? Sommige mannen tonen hun liefde voor hun partner liever met een mooi gebaar dan met woorden.

Lees ook Deze 5 dingen doen verliefde stellen

Je nieuwe vriend is te verlegen om ‘ik hou van jou’ tegen je te zeggen

Is je vriend verlegen? Dan zou het zomaar kunnen dat hij het nog niet durft om ‘ik hou van jou’ tegen je te zeggen. Misschien wacht hij op de eerste stap vanuit jou.

Hij is niet verliefd op je

De laatste optie is het pijnlijkst: hij voelt niet voor jou wat jij voor hem voelt. In dat geval zal hij niet snel zeggen dat hij van je houdt.

Tekst: Daphne Doemges-Engelen
Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation