Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Yes ik wil ! Dé léukste Babs Pleased to meet you! Dé leukste Babs!

5 (24 beoordelingen)
Beoordeling plaatsen
Vraag informatie aan
Mevr. Yolanda Ruiter
zeekant 99
2586 JE Den Haag

Hallo , ik ben Yolanda Ruiter,
Wat voor mij heel belangrijk is, is hoe iemand zich voelt.
Hoe jullie je voelen tijdens de ceremonie is belangrijk.
Als ik jullie dat mooiste moment van de dag kan geven maakt mij dat ook gelukkig.

Ik ben graag onder mensen ben die zich gelukkig voelen.
Welke mensen zijn het aller gelukkigst? Juist! Zij die gaan trouwen.
En wat als ik voor die gelukkige mensen nou dat ene mooie momentje van de dag het allermooist kan maken. 

Het moment dat zij JA zeggen.

Bekijk website
+12 Afbeeldingen

Vraag informatie aan

Beoordelingen


24 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Karin & Martin

Op 10 mar 2022

Yolanda neemt alle tijd voor het intake gesprek, stelt goede vragen en luistert ook echt. Ze reageert altijd snel op e-mail of op telefoontjes. Ze heeft super meegedacht hoe wij onze kinderen konden betrekken bij de ceremonie, dat was echt top! De kinderen voelden zich ook gezien. Ze is een enthousiaste verteller en ze heeft aandacht voor alle gasten zoals bijvoorbeeld voor mijn broer. Hij getrouwd is met Zuid Amerikaanse, voor hun drieën had ze een klein welkomswoord in het Portugees en deze in een kleine hand-out aan hun gegeven tijdens de ceremonie. Tevens heeft ze een goed inlevingsvermogen. Niet onbelangrijk ze heeft een hele mooie speech voor ons gemaakt met af en toe een grapje en een traan. Wij zijn meer dan tevreden. Een aanrader.

Sharitza en Urvin

Op 10 mar 2022

Lieve Yolanda en iedereen die deze reactie leest, Voor iedereen die nog moet trouwen en nog een ambtenaar zoekt, STOP met zoeken en schakel Yolanda in. Yolanda heeft namelijk ons sprookje zo compleet gemaakt! De voorbereiding en ervaring die Yolanda in ons huwelijk heeft gestopt is ongekend. We leerden Yolanda op een mooie zonnige dag kennen in haar mooie woonplaats in Delft. We hadden eigenlijk gelijk al een klik met Yolanda, het warme welkom in haar huis én het stukje taart bij ontvangst zette toon. Ze heeft tijdens onze eerste ontmoeting de tijd genomen om ons te leren kennen en ons te vertellen wat we van haar kunnen verwachten. En ik zal je zeggen dat dat hééééeél wat is. Bij ieder idee vanuit ons had zij de perfecte uitwerking. Dan hét boek. Yolanda stuurt je een boek op en door het boek leer je elkaar eigenlijk weer opnieuw kennen. Dit heeft de aanloop naar de bruiloft eigenlijk des te leuker gemaakt. Van post its plakken door het huis tot opschrijven waarom je van elkaar houdt. Het is ons lievelingsboek geworden!! Dan begint de spanning. De bruiloft komt dichterbij en daarom ook de vragenlijst die je als bruidspaar afzonderlijk van elkaar moet invullen. Yolanda zorgt ervoor dat al deze antwoorden worden verwerkt in haar speech. En oh mén, we zijn daardoor weer opnieuw verliefd op elkaar geworden. Neem hier je tijd voor, dat maakt je dag des te mooier. Als je dan denkt dat dit voorbereiding genoeg is, dan ken je Yolanda nog niet. Ze is natuurlijk niet voor niets de BESTE BABS (niet alleen in Nederland) van de WERELD!! Yolanda heeft toen ook nog de tijd genomen om bij ons thuis op bezoek te komen en ons mee te nemen in wat zij heeft voorbereidt, om nog de laatste love stories op te halen, om de praktische invulling van de dag nogmaals te bevestigen, om nog meer ideeën te pitchen. We wisten toen al dat het perfect zou worden! En niets is Yolanda te veel, ze helpt je waar ze kan, van het helpen met je geloften tot aan het bedenken van de ceremonie, she rocks! En dan, de dag of beter gezegd: de droom die Yolanda heeft verwezenlijkt. Van de speech, de tranen tot aan de geloften en het ringen moment. Lieve lieve Yolanda, je hebt er zoveel liefde, werk en moeite in gestopt en dat hebben we gezien. JIJ hebt er voor gezorgd dat de dag als een sprookje is begonnen, jij hebt onze ''happily ever after'' zo mooi ingekleed, jij hebt iedereen op de dag ontroerd, jij bent onze powerwoman. Yolanda we hebben je voor altijd in onze harten gesloten, bedankt voor alles. Je bent een parel van een vrouw!

Raïsa en Robin

Op 10 mar 2022

13 juni was onze speciale dag. En wie heeft die dag nog net 'iets' specialer gemaakt? Yolanda! Wij kunnen ons niet voorstellen dat er een nog leukere Babs bestaat, dus draagt zij met recht de titel: 'Dé Leukste Babs'. Wij zouden Yolanda aan iedereen aanbevelen. Wat heeft zij een passie voor haar vak! Dat merk je aan alles. Het boekje wat je achteraf krijgt met de door jou gekozen foto's en alle mooie woorden die tijdens de ceremonie zijn gesproken, geven jou een tastbare herinnering aan dat speciale moment. Yolanda is zo'n persoon die je gaat missen na de bruiloft.

Barbara enn Saab

Op 10 mar 2022

ZIj is deze 5 sterren zeker waard, wat een geweldige BABS ! Zo enthousiast, spontaan en meedenkend. Alleen maar lof voor deze vakvrouw. Onze trouwdag was onvergetelijk mede dankzij haar. Liefs Barbara & Saab xxx

Cyriel en Raquel

Op 10 mar 2022

Echt een aanrader! Eigenlijk was een Babs niet noodzakelijk voor onze bruiloft. De burgemeester in Italië maakte het voor ons officieel, dus dachten wij daar verder niet over na. Tot ik op een bruids beurs Yolanda ontmoette en zij een ideetje plante in mijn hoofd. De dag draait natuurlijk ook om de ceremonie, wel zo leuk om wat in het Nederlands te hebben en iets persoonlijks! Later dacht ik ZIJ is wel erg leuk! Na een fijn gesprek bij haar thuis deelde mijn vriend dit gevoel en het weekend van 7 september 2019 was Yolanda erbij! Wij zijn echt onwijs blij met Yolanda! Zij heeft voor ons de ceremonie héél mooi begeleid en zo leuk gesproken! Tijdens het moment zaten onze vrienden en familie te lachen, soms hier en daar met een traantje en heeft zij ons een héél goed gevoel gegeven. Wij hebben vooral zelf heel erg genoten tijdens de ceremonie! Daarnaast heeft Yolanda door haar ervaring ons hele fijne tips gegeven om dingen net even wat mooier te laten lopen die dag. Omdat onze bruiloft in Italië was, was Yolanda er het hele weekend bij met ons kleine groepje en dit was ook erg gezellig. Helaas kon door omstandigheden iemand belangrijk voor ons er niet bij zijn, zelfs op het laatste moment heeft zij daarvoor wat aanpassingen in haar toespraak aangebracht. Kortom, wij zijn héél blij met onze keuze voor Yolanda en zij is echt dé leukste!

Annemarie en Simon

Op 10 mar 2022

Lieve Yolanda, Wat een prachtige, persoonlijke speech heb je ons gegeven. Een lach en een traan kon niet ontbreken tijdens de ceremonie. Hoe je ons zo hebt leren kennen door een gesprek en informatie van naasten is echt bewonderenswaardig! Alsof je ons ons hele leven al kent. Lieve Yolanda, bedankt dat je onze ceremonie onvergetelijk hebt gemaakt.

Charl & Leanne

Op 10 mar 2022

Dit is echt zo'n geweldig mooi mens. We voelden ons meteen op ons gemak bij haar. Ze luistert naar al je wensen. Neemt tijd voor je. Ze is gewoon echt een bijzonder leuke BABS. Met zoveel passie doet ze dit. Wij zijn heel blij dat wij haar tegen zijn gekomen. Zij heeft onze dag echt zo mooi en bijzonder gemaakt. ❤ Charl&Leanne

Nicole en Leander

Op 10 mar 2022

Wat is Yolanda een lief en geweldig mens. Wij zijn blij met de keuze van onze BABS en zij heeft alle mogelijke moeite gedaan om voor ons een mooie ceremonie te maken en ons neer te zetten zoals we ook zijn. Zij zal voor altijd in ons hart blijven, aangezien zij degene is geweest is ons heeft getrouwd :)

Winnie

Op 10 mar 2022

Anders dan andere bruiloften was deze bruiloft zeker. Om alles goed te regelen voor een jaar werken in het buitenland met het hele gezin werd trouwen geadviseerd door notaris en dat betekende trouwen binnen 2,5 week. De enige optie op zo een korte termijn: een tien minuten huwelijk zonder aanwezigen. Als getuige heb ik Yolanda van 'Yes ik wil' gesproken en uitgelegd wat de situatie was en verteld dat we als verrassing 's avonds op het feest een moment aandacht wilden voor de bruiloft. Yolanda was gelijk enthousiast om een bijdrage te kunnen leveren. Op de avond heeft ze de trouwceremonie als verrassing voor het bruidspaar nog een keer echt gedaan. Met alle vrienden en familie van het bruidspaar erbij om getuige te zijn van dit huwelijk en het ja-woord. Een prachtige speech op basis van de verhalen van familieleden ipv het bruidspaar met serieuze stukken, maar ook met een goede dosis humor. Mooi voorgedragen. De aanwezigen en het bruidspaar werden op een leuke manier betrokken. Het gaf de avond iets heel bijzonders. Bedankt Yolanda!

Patricia & Gerrit

Op 10 mar 2022

Yolanda zit vol humor! We hebben een hele fijne ervaring met haar en kunnen haar kwaliteiten aan iedereen aanraden! Wil je een persoonlijke, humoristische, passende speech, kies dan voor Yes ik wil.

Eveline & Barry

Op 10 mar 2022

Niet alleen wij maar ook onze gasten vonden de ceremonie super, waar Yolanda met haar warme persoonlijkheid en mooie woorden natuurlijk een grote rol in heeft gespeeld. Yolanda: nogmaals bedankt en succes!

Kevin & Floor

Op 10 mar 2022

Hey Yolanda, Wij zijn inmiddels een beetje uit de wedding bubbel en weer in rustig vaarwater terecht gekomen. Via deze weg willen wij jou nogmaals heel erg bedanken! Wij kijken terug op een fantastische dag, mede door de leuke en mooie woorden van jou, ondanks de wat karige aanleveringen van informatie van onze kant. Wij zullen onze dag zeker niet meer snel vergeten. Wij wensen jou het allerbeste en wellicht zien we elkaar nog eens! Heel veel liefs, Kevin & Floor

Xuan en Bart

Op 10 mar 2022

"Wat we van tevoren verwachtte was een informele ceremonie toespraak die op ons was toegespitst en waar familie en vrienden de details konden herkennen. Nou dat was boven verwachting goed gelukt, Yolanda nam ruime tijd in beslag tijdens de voorbereiding om niet alleen ons, maar ook een paar familieleden en vrienden te bevragen over ons en of ze leuke anekdotes kenden. De toesprak was heel persoonlijk met ontroerende momenten maar ook echt gelachen om grappige verhalen uit het verleden. Yolanda heeft het prachtig gedaan en we raden aankomende bruidsparen aan om op zijn minst een gesprek met haar te voeren." Groet Bart en Xuan

ouders en schoonouders Daphne en Jeroen

Op 10 mar 2022

Wij willen je heel hartelijk danken voor de mooie toespraak op het huwelijk van Daphne en Jeroen in Scheveningen. Wij zijn trots op zo’n mooie dag op 7 september jl. Jij was daar een hele GROTE toevoeging bij. Je deed het zo warm, mooi en liefdevol. Je mag trots zijn op jezelf. Dit is een gave om je zo te kunnen inleven en verwoorden hoe mensen bij jou overkomen. Groeten (schoon)ouders Daphne en Jeroen

Pierre en Nicole

Op 10 mar 2022

Yes Ik wil.... dat antwoord gaven Pierre en ik aan elkaar op Ibiza op 4 september 2017.... Ja onze eigen Babs was erbij. Onze weddingplanner Timo van FirstLoveIbiza refereerde naar Yolanda. Eerste contact gelegd via de telefoon en al snel bleek dat de "Klik" er was tussen mij en Yolanda. Grappige en serieuze vragen moeten beantwoorden worden waar onze Yolanda dan een een mooie lezing van kon maken. Yolanda kwam gezellig bij ons aan de keukentafel zitten en allerlei zaken besproken konden worden. Alle tijd werd er voor uitgetrokken. Zo was t ook; wat een mooie speech met een gezonde dosis humor want daar zijn wij een voorstander van. Helemaal naar Ibiza gevlogen om onze dag tot een geweldige dag te maken. Elke seconde genoten van het begin tot aan het eind. Yolanda is ook op onze eigen verzoek lekker blijven doorfeesten met ons. Echt een topper ! Voor alle bruidsparen in spe ....twijfel niet langer .....kies gewoon de beste en dat is onze Yolanda Lieve groet Pierre en Nicole

Jeroen & Daphne

Op 10 mar 2022

Lieve Yolanda, Daphne en ik waren op zoek naar een bijzonder persoon die ons ceremonieel wilde trouwen. Na veel speurtochten via internet kwamen we op jouw website en Daphne was gelijk super enthousiast. Dit is wat zij zocht ! Vol overtuiging zei ze tegen mij : “ Dit is haar !” Telefonisch contact met je opgenomen en een kennismakingsafspraak bij ons thuis gemaakt. Vanaf het eerste moment was de klik daar en konden we niet wachten om ons verhaal aan jou te vertellen. Hier ben jij uitgebreid mee aan de slag gegaan en tussendoor hebben we veelvuldig contact gehad. Daarbij gaf je ook hele leuk tips en weetjes en bracht je ons ook in contact met een goede videograaf We hebben uiteindelijk gekozen om het zelf te doen, omdat we via de foto’s / video’s van gasten perfect die ongedwongen intieme sfeer kregen waar we zo van houden. Waar ik vooral van hou is dat je duidelijk bent en tegelijkertijd warm en empatisch. Met deze combinatie heb je voor ons een onvergetelijk moment gecreëerd op deze speciale dag. Dus lieve Yolanda, namens Daphne en mij hartstikke bedankt voor je goede zorg, je warme hart en je dedicatie om onze bruiloft bijzonder te maken. Liefs, Daphne & Jeroen

Marianne en René

Op 10 mar 2022

Yolanda heeft onze trouwdag onvergetelijk gemaakt. Ze kwam met leuke ideeën welke we mochten gebruiken als we dat wilden. Zoals 't zandritueel om ons samengestelde gezin er in te betrekken. Toen bij onze dochter d’r pols corsage kapot ging heeft ze geholpen alles weer mooi te maken . Ze heeft er echt veel tijd in gestoken om naar ons verhaal te luisteren en ook beste vrienden / vrienden familie benaderd om een onvergetelijke toespraak te maken Nooit saai met een grap en een grol met emotie, werkelijk iedereen heeft met een traan in z’n ogen van ontroering gezeten. Iedereen die er bij was zei dit was de mooiste bruiloft ooit! Dat kwam mede door haar persoonlijke toespraak waar ook de gasten in betrokken. Werkelijk iedereen heeft ademloos zitten luisteren van begin tot einde . Dus wil je dat het een onvergetelijke dag word als bruidspaar maar ook voor de gasten dan kan je echt op Yolanda vertrouwen . Echt te gek voor iedereen aan te raden.

Bernd en Renee

Op 10 mar 2022

Geweldige vrouw, en domweg een geweldige BABS! Yolanda maakte onze dag onvergetelijk en haar werkwijze heeft tot een prachtige speech geleid. Yolanda is een BABS waardoor je blij wordt dat je voor de BABS optie hebt gekozen.

Mirella en Bart

Op 10 mar 2022

Het was de mooiste ervaring uit ons leven, de telefoongesprekken was alsof we elkaar al jaren kenden, het voelde enorm vertrouwd, de dag zelf was voor onszelf besproken dat we het spontaan wilden houden, Yolanda een zeer lieve zachte vrouw die voor ons ter plekke nog even alles regelde zodat ons moment speciaal was.. De ceremonie was voor ons prachtig en met humor.. Yolanda hielp zelfs nog mee met het regelen van de felicitaties en het proosten en snijden van de taart.. Het was geweldig om haar erbij te hebben, dankzij haar was het voor ons echt de mooiste dag in ons leven! Kortom een geweldige vrouw voor je trouw!

Tim en Shern

Op 10 mar 2022

We bezochten de trouwbeurs in het manneke en daar stond Yolanda met veel energie over haar werk te vertellen! En we wisten meteen dat Yolanda onze babs moest worden! Wat een waanzinnige tijd hebben we met Yolanda gehad! Het voelde vanaf het eerste moment goed! Yolanda is een liefdevolle vrouw met passie voor haar werk. Ze heeft onze trouwdag een extra goud randje gegeven! Dank je wel lieve Yolanda!

Sander & Sabrina

Op 10 mar 2022

In augustus 2017 heb je ons ceremonieel getrouwd. Dat was een prachtige dag, des te mooier gemaakt door jouw mooie toespraak. Via via werd je ons aangeraden als ceremonieel spreekster voor onze bruiloft en we namen contact met je op. Het e-mail contact waar het mee begon verliep meteen hartelijk en tijdens onze eerste ontmoeting met jou bleek wat een liefdevol, enthousiast persoon je bent. We kletsten wat over koetjes en kalfjes, wij vertelden over hoe we onze bruiloft voor ogen zagen en jij liet ons zien wat je doet en hoe je te werk gaat. Aan het einde van dat gesprek zei je: "Denk er maar even rustig over na en laat het maar weten als jullie hebben besloten of je mij als spreekster wil op de bruiloft." Sander keek mij aan, ik keek Sander aan en met één lach was het duidelijk. We hadden geen bedenktijd nodig: we wilden jou! Toen begon het balletje te rollen. We kregen een vragenlijst toegestuurd per e-mail, die we afzonderlijk van elkaar moesten invullen. De vragen op de lijst lieten ons nadenken over onze liefde en wat we zo bijzonder vinden aan elkaar. Sommige vragen waren makkelijk te beantwoorden, voor andere hadden wat meer tijd nodig om de juiste woorden te vinden. Maar niet alleen wijzelf werden werden aan het denken gezet. Onze familie werd er ook bij betrokken. Je belde ze op en bracht mooie, lieve woorden bij ze naar boven. Al hun woorden en de onze, bracht jij samen in een toespraak die, zoals jij zo mooi zei: "zorgt voor een lach en een traan. Maar vooral een lach hoor!"En gelachen werd er. Door ons en door de mensen waar wij het meest van houden, die bij de ceremonie aanwezig mochten zijn. Herkenbare momenten en fijne herinneringen maakten allerlei emoties van geluk los.En ondanks het voornemen niet te huilen, was ik toch blij dat onze ceremoniemeester nog snel een pakje zakdoekjes in de zitting van ons trouwbankje had gepropt. Ze bleken van nut. Zelfs onze stoere vaders pinkten stiekem een traantje weg. Van te voren en tijdens de ceremonie denk je: deze momenten zal ik nooit vergeten. Maar toch vervagen ze, naarmate de tijd verstrijkt, al die mooie gesproken woorden in je hoofd. Daarom zijn we zo blij dat je de toespraak voor ons in een boekje hebt gezet! Met wat foto's van onze dag erbij heb je er een geheel van gemaakt dat ons meteen terug brengt naar de ceremonie. Zo blijft het voor altijd vers in ons geheugen. Nogmaals bedankt, lieve Yolanda, voor jouw grote bijdrage aan het begin van ons sprookje. Jouw manier van spreken bracht de liefde over van iedereen die tijdens de ceremonie aanwezig was. And they lived happily ever after.

Layla

Op 10 mar 2022

Op onze styled weddingshoot wist Yolanda ons te raken. Met een lach en een traan. Ook al was de bruiloft geregisseerd, alsnog liet ze ons geloven dat het echt was. Ze deed het met passie en vol enthousiasme. Zo ging ze er ook in. Een geweldig leuk mens om erbij te hebben. Om je liefde te laten bezegelen. Yolande is geïnteresseerd en dat voel je. Bedankt voor onze prachtige speech en je interesse in ons. We hebben er ons onwijs van genoten. Liefs, Chris en Layla

Anika

Op 28 aug 2018

Yolanda is helemaal naar Italië over gevlogen voor onze bruiloft. Ze heeft voor een prachtige ceremonie gezorgd! Dus wij raden haar zeker aan!

Angelique

Op 13 jun 2018

"Dat onze dag zo onvergetelijk zou worden hebben wij zeker te danken aan Yolanda. Onze wens om al onze kinderen te laten getuigen werd op zeer leuke en creatieve manier mogelijk gemaakt. De tijd en aandacht die Yolanda aan ons heeft besteed hebben wij als zeer prettig ervaren nooit was er iets te veel, steeds werd er meer bijgeschaafd, op de dag zelf hebben wij nog iets moeten veranderen en dan is het zeer prettig als er iemand is die dit op een creatieve manier in goede banen leid. En als extra cadeau een prachtig boekje met foto's en de speech die Yolanda persoonlijk voor ons had gemaakt een super leuk aandenken. Met recht de leukste babs. Liefs Angelique en Ed"

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation