Yes ik wil ! Dé léukste Babs Wat een eer dat jullie in overweging nemen dat ik jullie mag trouwen

Yes ik wil ! Dé léukste Babs Yes ik wil ! Dé léukste Babs
5 5 2 beoordelingen Beoordeling plaatsen
Yes ik wil ! Dé léukste Babs Vraag informatie aan
Landelijk

Those who  believe in Magic will find it!
Yes! Jullie gaan trouwen. 
Jullie gaan elkaar het ‘Ja woord’ geven. 
Samen gaan we aan de slag om er een magical ceremonie van te maken. 
Hoe meer persoonlijk en open jullie mijn vragen beantwoorden hoe mooier jullie speech wordt!

Let’s make it magical!

Yes Yes Yes samen met dé leukste Babs

Yes we do

www.yesikwil.nl

Hallo , ik ben Yolanda Ruiter,

Wat voor mij heel belangrijk is, is hoe iemand zich voelt.Hoe jullie je voelen tijdens de ceremonie is belangrijk. Als ik jullie dat mooiste moment van de dag kan geven maakt mij dat ook gelukkig.

Wat kan ik als Babs meer bieden dan een Abs

•Het voordeel van een Babs is, dat deze is gespecialiseerd in het persoonlijke aspect van de huwelijksvoltrekking.  Ik steek dus heel veel aandacht en tijd daarin. En speel zo goed mogelijk in op al  jullie wensen. 'Dat kan niet' ken ik niet.

•​Als Babs maak ik zoveel tijd voor jullie als nodig is voor dat goede resultaat.

•Als Babs benader ik een familielid en en iemand uit de vriendenkring (in overleg) voor de speech. Zodat er ook voor jullie verrassende stukjes in de speech zitten

•Als Babs kom ik naar jullie favoriete plek op jullie gewenste tijd bv. zaterdagavond 22 juni op de langste dag, om 22.07 uur bij de ondergaande zon op de pier van Scheveningen

•Als Babs kan ik jullie helpen met de trouwbeloftes 

•Bijzondere wensen zijn bespreekbaar b.v. Dat jij samen met je vader én je moeder naar jouw bruidegom loopt.

•Als Babs kan ik  jullie naast officieel ook ceremonieel trouwen

Hoe gaan we te werk?

Eerst hebben we een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Dit is bij mij in Delft, via Skype of telefoon. Hier kunnen jullie alles vragen. Het is best verwarrend allemaal wat er wel en niet mag of kan. Ik wil natuurlijk ook graag weten wat jullie allemaal wensen. En op welke dag jullie gaan trouwen! Dit gesprek op zich is al een feestje. Hier begint het! Het begin van jullie verhaal. Jullie sprookje, het maken van jullie speech.

Jullie sprookje

Deze dag draait alles om dat ene momentje. Het moment dat jullie ’JA’ zeggen tegen elkaar. 

Yes!

Dit moment kunnen jullie zo mooi mogelijk laten worden. Ik ga jullie daarbij helpen.

Van te voren stuur ik een vragen lijst op zodat jullie al kunnen nadenken over de antwoorden. Ik heb dan ook al aan jullie gevraagd of ik nog een familielid en een goede vriend mag benaderen  voor extra informatie. Dit alles gaan we bespreken. En daarna ga ik maatwerk leveren. Jullie sprookje wordt een prachtige speech!

Neem contact met ons op via het aanvraagformulier op deze pagina.

Vraag informatie aan

Beoordelingen


2 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Anika

Op 28 aug 2018

Yolanda is helemaal naar Italië over gevlogen voor onze bruiloft. Ze heeft voor een prachtige ceremonie gezorgd! Dus wij raden haar zeker aan!

Angelique

Op 13 jun 2018

"Dat onze dag zo onvergetelijk zou worden hebben wij zeker te danken aan Yolanda. Onze wens om al onze kinderen te laten getuigen werd op zeer leuke en creatieve manier mogelijk gemaakt. De tijd en aandacht die Yolanda aan ons heeft besteed hebben wij als zeer prettig ervaren nooit was er iets te veel, steeds werd er meer bijgeschaafd, op de dag zelf hebben wij nog iets moeten veranderen en dan is het zeer prettig als er iemand is die dit op een creatieve manier in goede banen leid. En als extra cadeau een prachtig boekje met foto's en de speech die Yolanda persoonlijk voor ons had gemaakt een super leuk aandenken. Met recht de leukste babs. Liefs Angelique en Ed"

Schrijf hier jouw beoordeling

Vraag informatie aan

Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation