Bruidsbeurs 9, 10 en 11 april | Online

Yes you can! Op 9, 10 & 11 april organiseert Trouwbeleving de derde editie van Trouwbeleving Online, dé online trouwbeurs waar je echt bij wilt zijn! Tijdens deze online trouwbeurs gaan we je volop inspireren! Maak kennis met de leukste trouwbranche leveranciers, vindt jouw perfecte trouwjurk, maak een afspraak voor het uitzoeken van jullie trouwringen of bekijk de collectie met de mooiste trouwpakken.

Volg masterclasses van weddingproffesionals en bezoek een van de Live Q&A’s waarin jullie al jullie vragen kunnen stellen aan o.a. weddingplanners, fotografen en trouwambtenaren. Wil jij graag een goodiebox with love vol verassingen ontvangen met o.a. het Bruid Magazine en heel veel toffe goodies van de deelnemende leveranciers (denk hierbij aan tips, cadeautjes en kortingsacties!)? Ook dat kan! Bestel jouw goodiebox bij de aanmelding en krijg een toffe goodiebox vol verassingen & feel good momenten thuis gestuurd!


Daarnaast is het mogelijk om mee te doen met de Bridal Give Away, koop jouw lootje en maak kans op de mooiste prijzen zoals o.a. een set trouwringen van Rings of Love en nog veel meer (houd onze social media kanalen in de gaten ;)) We maken de prijswinnaars live bekend op 11 april om 16:00 uur en zullen hier een echt feestje van maken! Schrijf je snel gratis in en geniet van drie dagen feel good trouwinspiratie voor jullie droombruiloft tijdens Trouwbeleving Online – With Love! We starten op vrijdag 9 april om 18:45 uur.

Pak een glas heerlijke bubbels en get inspired! Heb je vragen? Stuur ons dan gerust een mailtje naar info@trouwbeleving.nl

Veel liefs & stay safe!
Copyright © 2021
Webdesign door Pixel Creation