Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Your special day

Als je gaat trouwen is dat een heel speciaal en uniek moment in je leven. Het is de dag waarop jullie ‘ja’ tegen elkaar zeggen en elkaar beloven dat jullie als echtpaar er voor elkaar willen zijn, in voor- en tegenspoed. Natuurlijk wil je van jullie ‘special day’ iets bijzonders maken. Dat kan op een officiële trouwlocatie in de buurt of op een plek waar jullie graag komen. Niets mis mee natuurlijk, maar waarom kies je daarvoor niet een ècht speciale plek in binnen- of buitenland uit? Iets hips, iets exotisch of trendy?

Trends voor de bruidegom voor 2020
Dat ‘special day’-effect laat je natuurlijk ook doorklinken in de keuze van je prachtige trouwjurk, van jullie schitterende trouwringen en van een super creatieve bruidsfotograaf.
Zijn de afspraken gemaakt, is alles besproken en staat alles klaar voor jullie speciale dag? Zorg er dan ook voor dat je van het jawoord iets bijzonders maakt. Een ceremonie helemaal naar jullie wensen en passend bij wie jullie zijn, samengesteld en uitgevoerd door jullie babs, een zelfstandige trouwambtenaar.

Trouwen mag en kan zoveel mooier, de trouwceremonie is immers het moment waar de hele trouwdag om draait! Elk bruidspaar verdient een trouwambtenaar die alle tijd en aandacht voor hen heeft en van de huwelijkssluiting een onvergetelijk moment maakt. Met het inzetten van een zelfstandig trouwambtenaar, kies je voor een persoonlijke en bijzondere huwelijkssluiting en voor een trouwambtenaar die alle tijd heeft voor jullie huwelijkssluiting. Als zelfstandig babs (buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand) mag ik even meewandelen op het levenspad van mijn bruidspaar. We hebben uitgebreid contact en samen vinden we uit wat jullie relatie zo bijzonder maakt en hoe ik dat mag gaan vertellen.
Maar ook jullie eventuele kinderen, jullie ouders, broers, zussen en natuurlijk de getuigen zijn hele belangrijke mensen in jullie leven. Graag neem ik hen ook mee in mijn verhaal, naast natuurlijk jullie (liefdes)verhaal. En waar zeg je nou eigenlijk ja tegen? Wat maakt je aanstaande voor jou uniek, waarom durven jullie het samen aan? Vragen, vragen, vragen. Ik stel ze jullie en uiteindelijk komt daar een heerlijk verhaal uit, met humor, liefde, warmte, creativiteit en heel uniek en onvergetelijk! En daar word ik dan weer zo blij en gelukkig van, omdat 'als je de liefde deelt, het meer wordt'! Jullie durven het avontuur dat huwelijk heet samen aan te gaan, mag ik als trouwambtenaar dat stukje van jullie levensweg met jullie meewandelen?

Dan beloof ik jullie en jullie gasten een unieke herinnering! En als jullie dromen van een trouwdag in het buitenland, ook dan kan ik jullie zeker helpen deze droom uit te laten komen. De afgelopen jaren heb ik met grote regelmaat voor Nederlandse stellen en hun gasten een fantastische trouwceremonie in het buitenland mogen verzorgen.

Dus laat mij jullie helpen, ik deel graag mijn ervaringen en wie weet zeggen jullie straks 'Ja' op dat exotische strand, in dat unieke kleine kerkje, boven op een berg, op een eiland, of op de camping, of toch gewoon in je eigen achtertuin? Ook dat kan geweldig zijn! 'Nee' bestaat bij mij niet, ik zeg (bijna) altijd ja, en dan gaan we kijken hoe we jullie wensen uit kunnen laten komen.

Hartelijke groet van Marielle Jongmans, zelfstandig trouwambtenaar: www.bijzonderhuwelijk.nl

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation