Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Romantisch zeeland

Bruidspaar Karin en Daniël komen bij me in de winkel. Vorig jaar was dit ook zo, Karin was hoog zwanger van een wolk van een dochter, Sanne.


Destijds hielden ze hun bruiloft iets eenvoudiger en gaven aan dat wanneer ze volgend jaar zouden gaan trouwen, ik weer in beeld zou komen voor de bloemen. Zo gezegd, werd zo gedaan. Een leuk gesprek met herinneringen over vorig jaar volgde . Daniël geeft met zijn Duitse accent en Karin, een Kaatsheuvelse, zoals ik een kaatsheuvelnaar ben aan wat hun wensen zijn. Het strandpaviljoen Kaapduin, dat is dé locatie voor hun. En ik snap nu waarom. Wat een heerlijk sfeertje.

We konden hier uitpakken met bloemen, vazen, schelpen en zeesterren. Ze vierden hun trouwdag nogmaals zoals ze dat graag hadden wilden.Vanaf het pad naar het strand en door de duinen versierden we het met thülen strikken en de trap naar het paviljoen werd voorzien met vaasjes met bloemen en zeesterren. Boven in het paviljoen en op het terras trokken we het sfeertje door. Kortom, het was helemaal compleet. En voor ons weer een hele leuke opdracht. Voor meer bloemencreaties ga naar Ambianze

Geschreven door Pascal

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation