Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Lampionnen zijn de ideale decoratie voor je bruiloft

Ja, veel! Lampionnen zijn de ideale decoratie voor een feestruimte. Behalve dat lampionnen een sfeer van romantiek en gezelligheid oproepen, zorgen zij ook op subtiele wijze voor verlichting. Voor een bruiloft wordt vaak gekozen voor witte lampionnen.

Is de feestlocatie wel feestelijk genoeg?


Er is echter ook een nieuwe trend te bespeuren, namelijk die van de lampionnen in pasteltinten of andere kleuren. En wat te denken van gouden, zilveren of zwarte lampionnen ? Deze zijn uitermate geschikt voor een schitterende ambiance tijdens de winterse feestdagen.

Trouwlocatie versieren met lampionnen


Het aanbrengen van de verlichting is heel eenvoudig. Door middel van een touwtje kan een led-lampje, dat op een batterijtje werkt, in de lampion worden bevestigd. Kabels zijn dus niet nodig. Er zijn led-lampjes in verschillende sterkten verkrijgbaar. Ook is het mogelijk met een afstandsbediening de verlichting van de led-lampjes bij te stellen.

Lampionnen in alle kleuren


De lampionnen zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen, kleuren, per stuk of per pakket. Voor meer informatie, ga naar Lampion-lampionnen.nl op trouwen.nl
Copyright © 2023
Webdesign door Pixel Creation