Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

In Style Styling & Decoraties: Unieke weddingstyling & trouwversieringen

Je trouwdag; dat moet natuurlijk één groot feest zijn! Hoe creëer je nu beter een feestelijke sfeer dan met een stijlvolle aankleding? Van de ceremonie tot aan het feest; met deze tips van In Style Styling & Decoraties zorg je ervoor dat alles er tip top uitziet en jouw dag niet meer kapot kan!

Ceremonie styling

Je trouwdag begint vaak met de ceremonie. Natuurlijk geven je partner en jij elkaar het ja-woord het liefst in een stijlvolle setting. Een mooie ceremonie aankleding is daarom zeer van belang. Wat zorgt voor een zeer romantische sfeer tijdens deze gelegenheid is het gebruik van een prachtig prieel, een trouwboog, een backdrop of een aantal deco walls. Hoe dat het decorstuk wordt aangekleed bepalen jullie helemaal zelf. Bloemen (zowel echte als kunst), stoffen, linten, veren, klimop en pomanders in diverse kleuren zijn veelgebruikte versieringen hiervoor. Verder is stoelversiering bij de ceremonie onmisbaar. Voorzie de stoelen bijvoorbeeld van een chique stoellint in de kleur die past bij jullie kleurthema. Het geeft onmiddellijk een feestelijk effect!

Diner decoraties

Op je bruiloft moet alles kloppen, dus ook dineren doe je in stijl. Hierbij is een mooie tafelaankleding essentieel. Een tafel oogt in een handomdraai netjes met het gebruik van mooie tafellopers en servetten. Verder zijn centerpieces, zoals vazen, kandelaars, bloemen en decoratietakken, echte toppers voor op de trouwtafel. Het geheel kan subtiel worden afgemaakt met decoratiediamanten of rozenblaadjes. Vergeet geen naamkaartjes te plaatsen zodat je gasten weten waar ze mogen gaan zitten.

Feestversiering

Nadat iedereen zich goed heeft gedaan aan het lekkere eten, is het tijd om eens goed te gaan vieren dat jullie officieel getrouwd zijn. En je raadt het al; ook het feest is niet compleet zonder gezellige versieringen. Een ruimte tot feestlocatie omtoveren doe je met behulp van lampionnen, ballonnen, slingers, draperieën, pomanders en pom poms in elke gewenste kleur en/of maat. Onze stylisten verzorgen dolgraag een uniek styling arrangement voor jullie bruiloft. Ga je liever zelf aan de slag, maar heb je de juiste materialen nodig? Dan is het mogelijk decoraties te kopen of te huren bij ons.

Kijk op www.instylestyling.com voor meer informatie.

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation