Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Hoe organiseer ik mijn trouwdag en vrijgezel(lig)feest?

Ja dat is een goeie vraag en het antwoord is voor iedereen anders. Ik weet nog toen ik zelf ging trouwen, dat het geven van een vrijgezellenfeest, in mijn omgeving wel voorkwam, maar heel sporadisch. Als er al een vrijgezellen party werd gegeven, was het een vaak een ontspannen dag, waarbij de dames en heren, het apart van elkaar vierden, maar zij ’s avonds elkaar weer troffen in een of andere eetgelegenheid.

2BEEDO

Mijn trouwdag zelf was een sprookje. ik had een hele mooie jurk en met een prachtige Rolls Royce, werden wij die dag vervoerd. De huwelijksvoltrekking vond plaats bij het Muiderslot (een middeleeuws kasteel bij Muiden NH) en daar werd ook de fotoreportage gemaakt. Op ons feest kwamen 300 mensen, waarvan wij een derde niet kenden, maar moesten uitnodigen van onze ouders. Zo ging dat gewoon, ik praat nu over 30 jaar geleden.

Hoodiebagtour

Ook al was het toen voor mij een sprookje, ik zou het nooit meer zo doen. Zoals ik al schreef werd er veel door anderen bepaald en nu is dat volgens mij ondenkbaar. Jongeren weten precies wat ze willen en wat er te bieden is in deze wereld. Een snelle wereld, waar je ook tegen moet kunnen natuurlijk. Wat volgens mij nu veel gebeurt is dat mensen, maar tegen elkaar op blijven bieden, steeds meer en meer, groter en groter, spannender en spannender en dan laat je het toch ook weer door anderen bepalen.

catering_koffie_bruiloftje
Natuurlijk blijft het mogelijk dat je na jaren denkt, nu zou ik het anders doen, maar mijn advies is. Blijf bij jezelf (en je partner) en laat jullie dag niet door anderen bepalen! Hebben jullie hierbij graag een op maat gemaakt en vrijblijvend advies, schroom niet en ga naar mijn website www.2beedo.com Ik geef aan elke gelegenheid een persoonlijke invulling naar jullie wens!

Hartelijke groeten,
Debby

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation