Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Het allereerste blog dat ik schrijven mag...

En dat op deze site trouwen.nl. Dat ik dat mag doen vind ik geweldig. Waarom? Omdat ik trots ben op ons prachtige bloemenvak.


Laat ik me even voorstellen, Ik ben Pascal Zijlmans en ben bijna 20 jaar bloemist. Het allermooiste van ons vak? Wij mogen de meest bijzondere momenten uit een mensenleven mee beleven door het maken van de meest prachtige bloemen. Chris & Melissa bijvoorbeeld, ze kwamen bij me voor een adviesgesprek, ze gaven me een richtlijn voor de kleur en gaven aan dat het niet te standaard mocht zijn,maar ook niet te extreem. Ik ben vervolgens een basis van roze houten ringen gaan voorbereiden. Deze ringen dienen als basis van een rond bruidsboeket. Het boeket dient voor ons als basis voor al het bruidswerk. Het bruidspaar staat immers centraal. Op een subtiele manier hebben we dit sfeertje overal door mogen voeren. De bolide waar Chris trots in mocht rijden bijvoorbeeld, daar maakte ik spiegelversieringen aan vast.

En voordat het bruidspaar arriveerde bij het stadhuis plaatste ik rieten harten op zuilen met bijpassende bloemen om het sfeertje helemaal af te krijgen. En Chris en melissa? Ze stralen nu nog als ze terug denken aan deze dag en de bloemen, als het bruispaar straalt, straal ik ook ,dan is de opdracht geslaagd.

Geschreven door Pascal Zijlmans

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation