Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Een proefsessie bruidskapsel & bruidsvisagie

Natuurlijk wil je er op je trouwdag stralend uit zien! Je bruidskapsel en bruidsvisagie moeten prachtig aansluiten bij jouw persoonlijkheid en bij jouw fantastische trouwjurk. Daarom is het van groot belang om voor aanvang van jouw trouwdag een proefsessie in te plannen met de bruidsstyliste.


Om deze proefsessie goed voor te bereiden zou je nu alvast op zoek kunnen gaan naar foto’s van kapsels die je mooi vindt. Dit geldt uiteraard ook voor de make-up. Ben je graag creatief bezig? Dan zou je hier zelfs een mooi moodboard van kunnen maken! Uiteraard gaat de bruidsstyliste uitgebreid met jou bespreken hoe je er uit wil gaan zien op je trouwdag.Zo’n moodboard is daarbij een handig hulpmiddel! Als de styliste jouw wensen goed heeft begrepen kan ze aan de slag. Als jij na de proefsessie in de spiegel kijkt en je helemaal blij bent met het resultaat kun je heerlijk onbezorgd gaan uitkijken naar jouw trouwdag!

Marianne Roza is eigenaar van The Beautiful Bride Company. En verzorgt op persoonlijke wijze jouw bruidskapsel en bruidsvisagie aan huis door heel Nederland. Marianne en haar team van bruidsstylisten reizen zelfs naar het buitenland voor bruiden die in het buitenland trouwen. Ze zijn pas genomineerd voor de Dutch wedding Awards 2014!

Geschreven door de The Beautiful Bride Company

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation