Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Een bloem op de taart

Als jong meisje wist Colette al dat ze taarten wilde bakken. Dat deze kinderdroom volwassen ondernemerschap zou worden had ze niet verwacht toen ze Beeldende vorming ging studeren en als docent in het onderwijs ging werken.

Passie voor taart

Jaren later na de geboorte van haar kinderen kwam haar droom weer tot leven en zette ze haar oog voor detail, kleur en compositie weer in om taarten te bakken en decoreren. Haar liefde en passie voor wat ze doet maakt dat haar creaties iets bijzonders en sprankelends hebben. Colette’s doel is dan ook je te overweldigen met heerlijkheden die niet alleen je smaakpapillen maar ook je ogen strelen. De geheime recepten vol met pure ingrediënten benadrukken dit. Wanneer je haar LavendelDroom taart eet dan proef je ook de verrassende smaak van chocolade en lavendel.

Ambachtelijk & biologisch

Haar taarten en patisserie zijn ambachtelijk vervaardigd met als basis biologische ingrediënten. Ze worden op locatie, zoals voor Bloem op de Taart herkenbaar is, gestyled met eetbare bloemen van het seizoen. Voor Colette hoeft het niet ‘gelikt’ te zijn allemaal. Je mag best zien dat er met een spatel door de topping gegaan is, dat maakt het aanraakbaar, eetbaar en echt! Dit alles doet ze zonder verlies van de eerlijke en chique stijl die altijd in haar werk terug te vinden is.

Smaakbeleving & vormgeving

Voor Colette is naast de smaakbeleving het visuele aspect zo belangrijk dat ze het liefst ook vormgeeft aan de feesttafel. Ze geeft haar taarten graag een mooi podium. Ze houdt van het barokke gevoel van overvloed en schoonheid, van afdwalen en genieten. In haar bruidsconcept wordt dit extra benadrukt. Voor bruidsparen geen klassieke taart, maar een kleurrijke taarten-tafel geheel in stijl en uiteraard met een bloem op de taart!

Bron en tekst: Colette van Deijzen & Daniela Depau

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation