Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

De Volslanke bruid

Wat mij toch erg veel opvalt de laatste tijd is dat de mooie Volslanke bruiden die bij mij komen, of heel vroeg komen (ruim 1,5 jaar voor hun trouwdag) of juist op het laatste moment ( 2 maanden voor hun bruiloft)!!

Waarom?? Dat vraag ik dan elke keer…

Het antwoord is dan, Ik wilde eerst zeker weten dat ik een jurk vond die mij mooi staat en die mij ook paste!!! Zeker in mijn maat!!! Voor wij verder gaan met het plannen van de bruiloft. Of ALLES is al geregeld, zag er zo tegen op om een jurk te zoeken, straks pas ik ze niet of staat mij dat niet met mijn maat!!!

Dit is heel heel heel erg jammer om te horen, want bij ons in de winkel zijn wij gespecialiseerd in de bruidsjurken voor de volslanke vrouw, wij verkopen jurken vanaf maat 44 t/m maat 70. Alles mag jij passen om te zien welk model jou staat welke stof jij wilt, met of zonder sluier en ga zo maar door. Wij snappen dat het totaal niet leuk is om in een bruidswinkel een jurk te passen die veel te klein is en wat niet dicht kan, dan moet jij ook nog eens het pashokje uit om jouw jurk aan de rest te laten zien, staat er naast jou in de paskamer een bruidje te passen die wel 2x in jou kan… nou dan heb je het al wel gezien… dit is echt geen leuke ervaring om jouw droomjurk te passen en uit te zoeken.

Dus vandaar ons winkeltje, klein, knus en gezellig ( 1 paskamer) en belangrijker, helemaal gericht op de volslanke bruid. Uit ervaring spreken wij ook en weten wij wat de bruid beter wel kan maar zeer zeker wat zij niet kan dragen en zullen haar goed begeleiden en haar een hele leuke ervaring mee geven.


Zo kwam er van de week een bruidje, 22 jaar, trouwt met haar eerste vriendje die ze heeft leren kennen op de middelbare school, net 15 jaar en niet meer van elkaar weg te slaan!! Deze mooie bruid had maatje 52 en was al meerdere winkels in geweest, bij de ene zaak super leuk geholpen, maar geen jurk in haar maat, bij een andere zaak hadden ze 2 jurken die ze kon passen, maar totaal niet haar smaak en een derde zaak keken ze haar aan van top tot teen en vertelde dat ze haar maat niet hadden en ook niet wisten of ze dit konden bestellen.

Teleurgesteld ging ze naar huis en een week later kwam zij mijn advertentie tegen op google en via Facebook!! Nou nog een laatste poging zij ze en kwam weer met haar gevolg bij ons in de winkel. WAUW zegt ze, ik kijk mijn ogen uit, zoveel jurken in mijn maat en de pas-sessie van 3 uur lang (dat trekken wij er altijd voor uit) was begonnen!!

Daar stond ze dan voor de spiegel met jurk nummer 4, te stralen en te huilen van blijdschap, IK HEB MIJN JURK GEVONDEN!!!! Wat ben ik blij dat ik jullie gevonden heb...

Ook kwam er in die week een mooie volslanke bruid binnen die alles al had geregeld en over 2 maanden ging trouwen met de liefde van haar leven waar ze al 10 jaar mee samen was. Met haar maatje 56 en een lengte van 165 cm had ze de moed al opgegeven voor ze ook maar een bruidswinkel in gestapt was. Tot een van haar vriendinnen via via van ons hoorde en de volgende dag zat deze bruid bij ons aan tafel.

Na haar verhaal en wensen aangehoord te hebben, gingen wij lekker verschillende jurken passen, je raad het nooit, maar jurk nr. 1 was gelijk Bingo!! Nog een 2de en 3de jurk gepast maar dat had geen zin meer, deze bruid was smoorverliefd op haar droomjurk!!

Kijk zegt ze tegen haar moeder, zelfs met mijn maat heb ik een taille..
Dus vertelde ik haar ook dat ook de juiste lingerie heel erg belangrijk is onder haar jurk, het kan zelfs jouw jurk maken of breken, vooral als jij een maatje meer hebt.

Ook deze bruid ging met een mega mooie ervaring en super blij de deur uit met haar jurk!!

Hoe groot, klein, dik ,dun jij ook bent, er is altijd een droomjurk die op jouw wacht, wees niet bang als jij een maatje meer hebt om te gaan passen, pas zoveel mogelijk aan, dan pas kan jij zien hoe de jurk staat en beoordeel niet een jurk aan een hanger. Zorg dat jij een mooie decolate hebt en accentueer jouw mooiste punten, met dit alles helpen wij jou natuurlijk graag mee.

Wil jij ook eens komen passen? Dat kan natuurlijk altijd, maar bel eerst van tevoren voor een afspraak, zodat wij er zeker van zijn dat wij alle tijd voor jou hebben vrijgemaakt en jouw zoektocht naar jouw droomjurk kan beginnen.

Geschreven & fotocredits door Evelien Muller & EMB Fashion & Studio Milaan

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation