Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

In naam van de liefde | Trouwambtenaar

De weg naar het huwelijk

Bezielde verhalen


‘De weg naar het huwelijk is net zo belangrijk als de huwelijksvoltrekking zelf’, is mijn motto. Dus geniet vooral ook van die reis ernaartoe! Neem dan ook regelmatig samen de tijd en de ruimte om je voor te bereiden op die officiële verbinding. Het liefst in een ontspannen setting, zodat je je relaxt op elkaar kunt afstemmen.

Huwelijk & Ceremonie


Een prachtige plek om dat te doen is Pura Vida in het zuid Spaanse Andalusië. Deze retraiteplek wordt gerund door de oprichters van Tribu del Alma, met wie ik samenwerk om mensen liefdevol met zichzelf en met elkaar te verbinden via kunst, muziek en natuur. Wie op deze plek komt, gaat er lichter vandaan. En is een verhaal rijker!

Magisch · Persoonlijk · Lichtvoetig


Want het leuke is dat terwijl jullie van de rust en de ruimte genieten en je je op elkaar afstemt, ik in mijn interviews met jullie de parels kan opvissen uit jullie liefdesverhaal. Waarmee ik uiteindelijk weer een magisch verhaal voor jullie kan rijgen.En zo zijn er nog veel meer mogelijkheden, zoals bijvoorbeeld een muzieknummer of kunstwerk op maat of misschien wel een liefdesceremonie in een kleine, intieme setting op deze locatie. Inspireert je dit en wil je meer over alle mogelijkheden weten?
Bel of mail me gerust. Of lees hier verder op Inspiratie op de weg naar het huwelijk.

Copyright © 2023
Webdesign door Pixel Creation