Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Ga voor een romantische buitenbruiloft midden in de natuur!

Dromen jullie ervan om te trouwen midden in de natuur? De Veenderhoeve is de perfecte locatie voor een heerlijke buitenbruiloft. Geniet midden in een groene omgeving samen met jullie gasten van de mooiste dag van jullie leven.

De historische boerderij vormt met haar authentieke details en landelijke omgeving een sfeervol decor voor jullie grote dag. De Veenderhoeve is een zeer geschikte locatie voor een buitenbruiloft. Door alle rust en ruimte rondom de hoeve kunnen jullie de hele dag doorbrengen op deze officiële trouwlocatie. Voor elk moment van de dag is er een unieke plek; geef elkaar het ja-woord in de romantisch gedecoreerde tuin, waarna jullie een toast uitbrengen op het terras.

Slecht weer scenario

Natuurlijk hoopt iedereen op prachtig weer, maar helaas pakt dat niet altijd zo uit. Mocht het weer tegenvallen, dan willen jullie vanzelfsprekend nog steeds een geweldige bruiloft vieren. Zorg daarom voor een goed back-up plan. De Veenderhoeve biedt in dat geval genoeg opties aan om de dag binnen te vieren. De lichte grote zaal leent zich perfect voor de ceremonie, waarna ’s avonds de voetjes van de vloer kunnen in de compleet ingerichte feestzaal.

Decoratie

Aankleding op de locatie maakt jullie buitenbruiloft helemaal af. Laat de creativiteit de vrije loop en kies voor een thema. Ga bijvoorbeeld voor een botanisch thema met veel bloemen en natuurlijke materialen. Het is ook tof om subtiele verlichting op te hangen. Als in de avond tijdens jullie feest de zon onder gaat en de lichtjes aan worden gezet geeft dit een gaaf effect én romantiek gegarandeerd.

Dineren in stijl

De buitenbruiloft helemaal afmaken in stijl? Ga dan voor een barbecue. Op deze manier kan iedereen in alle rust genieten van een ongedwongen diner en het maakt de dag helemaal compleet. Willen jullie liever iets anders zoals een uitgeserveerd diner of shared dining? Dat is natuurlijk ook mogelijk, wij denken graag met jullie mee over de invulling.
Zijn jullie enthousiast geworden en kunnen jullie niet wachten om op de grote dag met jullie vrienden en familie te genieten van alles wat de hoeve te bieden heeft?

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation