Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Diamanten ringen van Isabel Bernard

14 karaat gouden ringen met diamant: oogverblindend, elegant en toegankelijk voor iedereen!

Ben je opzoek naar een speciale ring om de liefde mee te vereeuwigen? Dan ben je bij Isabel Bernard op de juiste plaats! Diamanten ringen bestaan al eeuwenlang en kennen veel historische waarden. Toch wordt het sieraad vooral gewaardeerd om zijn schoonheid, puurheid en schittering. Het is ook niet voor niets dat een diamanten ring al eeuwenlang symbool staat voor een sterke band tussen de gever en ontvanger van dit sieraad.

Bij Isabel Bernard vind je verschillende soorten ringen met diamant. Een van de meest populaire diamanten ring is de solitaire ring. Dit is een ring met een enkele diamant in het midden. Met deze ring gaat alle aandacht naar de diamant omdat er geen extra stenen of andere elementen zijn om af te leiden van de middelste steen. Ook ontvangt de diamant op deze manier maximale schittering omdat de lichtstralen van alle kanten komen.


Gaat je voorkeur uit naar een diamanten ring met meerdere stenen? Ook dat is mogelijk! Zo is er keuze uit ringen met een memoire zetting, waarbij meerdere diamanten naast elkaar zijn geplaatst of een zetting waarbij er in het midden een diamant is geplaatst met daaromheen meerdere kleinere diamanten. Voor welke diamanten ring je ook kiest, de diamanten komen prachtig tot hun recht in een geelgouden of witgouden ring.

Alle diamanten ringen van Isabel Bernard zijn geslepen in de briljant slijpvorm. De briljant slijpvorm is modern, tijdloos en in veel verlovingsringen en trouwringen terug te zien. Deze slijpvorm zorgt ervoor dat de diamant veel licht reflecteert en een uitzonderlijke schittering heeft.


Naast diamanten ringen vind je bij Isabel Bernard ook andere diamanten sieraden. Deze zijn perfect te dragen als bruidssieraden. Met een diamanten ketting, armband of paar oorbellen weet je zeker dat je schittert op je speciale dag!

Uiteraard ontvang je altijd een certificaat bij aankoop van een diamanten sieraad met meer informatie over de specifieke diamant of diamanten die in het sieraad zijn gezet. Bekijk de volledige diamant collectie van Isabel Bernard en laat je inspireren!
Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation