De Trouwadvocaat


Jullie gaan huwen, samenleven, misschien voor het eerst, misschien niet; maar jullie hebben alle vertrouwen in elkaar. Zo hoort dat ook.


Op de één of andere manier lijkt daarbij vaak niet te horen dat onderling duidelijke en goede afspraken met elkaar worden gemaakt. Want jullie houden van elkaar en over zakelijke aspecten wordt liever niet gesproken als je gaat trouwen of samenleven en gelukkig bent.

Als advocaat heb ik de afgelopen tientallen jaren gezien dat het toch belangrijk kan zijn dat dit goed wordt geregeld. Eenvoudige heldere afspraken. Leren van vergissingen die anderen hebben gemaakt.

De Trouwadvocaat
Heldere afspraken onderling op zowel sociaal, juridisch, zakelijk als fiscaal vlak. Je hebt er nooit last van. Zie het als een leidraad, die je kunt aanhouden gedurende het huwelijk; waar je het over eens bent en waar jullie je aan elkaar kunnen herinneren.

Tijdens het huwelijk / de samenleving komt er immers veel op jullie pad; een huis, een bedrijf, een dienstverband, overlijden, geboorten, een lot uit de loterij, verzorging over en weer bij ziekte, winst, verlies, meevallers, tegenvallers, geluk, verdriet etc. etc. kortom, het leven wordt geleefd in zijn volle omvang.

De Trouwadvocaat
Wij kunnen jullie helpen ervaringen, die anderen binnen het huwelijk / de samenleving hebben opgedaan, te gebruiken en daarop verder te bouwen waarbij goede en duidelijke afspraken met elkaar worden gemaakt.

Maak gebruik van de kennis die er nu is. De wetgeving loopt altijd achter.

ZEG JA TEGEN DE TROUWADVOCAAT
Copyright © 2021
Webdesign door Pixel Creation