De mooiste Italiaanse trouwjurken zijn van Monica Loretti

Herken jij jezelf hierin? Jij, ‘the bride to be’, bent op zoek naar die ene, adembenemende jurk. Je droomt van een unieke trouwjapon die jou laat stralen op je mooiste dag. Je bent dol op Italiaans design en ziet jezelf al rondzwieren in een flowy, romantische, klassieke of juist moderne trouwjurk. Ben je benieuwd hoe je deze japon in Italiaanse stijl vindt? Lees dan snel verder.

Monica Loretti design trouwjurken


Je hoeft niet lang te zoeken naar je Italiaanse trouwjurk! Wij denken dat je haar al bijna gevonden hebt. Wedding Company beschikt namelijk over een prachtige collectie Italiaanse design trouwjurken van Monica Loretti. Monica Loretti is een Italiaanse bruidsmodefabrikant die het designproces en de productie van de jurken volledig in eigen beheer heeft. Door de hoge eisen die Monica Loretti aan haar ontwerpen stelt, ben jij verzekerd van een japon van ongekend hoge kwaliteit en een perfecte pasvorm. En dat voor een scherpe prijs.

Grootste collectie Monica Loretti in Nederland


Monica Loretti levert over heel Europa de prachtigste trouwjurken. In Nederland is Wedding Company één van de twee flagship stores die door Monica Loretti zelf geselecteerd is om haar ontwerpen tentoon te stellen. En dat niet alleen; Wedding Company heeft ook nog eens de gróótste collectie trouwjurken van Monica Loretti in het assortiment. De kans dat jij bij ons slaagt in het vinden van je eigen, unieke, Italiaanse trouwjurk is groot.

Nieuwe bruidswinkel in Almere


Onlangs heeft Wedding Company een nieuwe bruidswinkel in Almere geopend. Een prachtig nieuw en modern ingericht pand, met twee exclusieve paskamers. Hier kun je in alle rust en ruimte jouw droomjurk van Monica Loretti passen. En dan zijn wij ervan overtuigd dat jouw pasafspraak bezegeld wordt met een heerlijk glas bubbels… want gefeliciteerd, je hebt je Italiaanse droomjurk gevonden!Copyright © 2022
Webdesign door Pixel Creation