Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Bruiloftsfeest in zuid Limburg 't Vakwerkhuys!

In een voormalige vakwerkgebouw hebben we onze nieuwe feestruimte "'t Vakwerkhuys" gehuisvest. We geven met veel plezier een rondleiding door dit adembenemende gebouw waarna we de mogelijkheden voor u droomfeest kunnen bespreken.

Van ontvangst met koffie en vlaai tot champagne met bruidstaart, van diner tot receptie of feest, onze zaal wordt jullie zaal zodat jullie bruiloft niet meer stuk kan. De receptie, het diner en/of het feest worden geheel naar uw wens ingevuld. Uw trouwdag is tenslotte één van de mooiste dagen in uw leven en we zullen er alles aan doen om u een onvergetelijke dag te bezorgen.

Genieten bij de Smockelaer

De Smockelaer is een ideale pleisterplaats tijdens uw verblijf in Zuid Limburg: een zonnig terras, een gezellig café-restaurant (met open haard) en een overheerlijke kaart met streekgerechten uit Slenaken en Limburg. De Smockelaer is gevestigd in een gerestaureerde, authentiek Limburgse carréhoeve en authentiek Limburgs vakwerkgebouw. Gelegen tussen de historische steden Maastricht (25 autominuten) Aken (25 autominuten) en Luik (35 autominuten)

Ook kinderen voelen zich thuis bij De Smockelaer

Als kinderen zich amuseren doet u dat ook ! De Smockelaer heeft daarom 'veel werk' gemaakt van 'van alles en nog wat' om het kinderen ècht naar de zin te maken. Een eerste indruk ? Buiten : een sportveld, een avontuurlijke speeltuin met diverse uitnodigende speeltoestellen. Binnen : een heuse kinder stamtafel, een kinder 'smockelaers-bieb', een kinder speelotheek, een grappige 'for children only' toiletgroep en een keuken die raad weet met 'culinaire' kinderwensen.

Bed & breakfast

Heerlijk genieten en slapen in een van de mooiste boerderijen in het heuvelland van Zuid-Limburg. Alle kamers bieden met comfortabele boxspringbedden een voortreffelijk slaapcomfort. Het persoonlijk getinte interieur van uw kamer zult u zonder twijfel extra weten te waarderen. Elke kamer heeft zijn eigen sfeer en identiteit. Overnachtingsmogelijkheden bij de Smockelaer tot 60 personen. Op 2 km La Mairie tot 35 personen. Op 2 km www.agenbeuke.nl tot 40 personen

Voor meer informatie of reserveringen kunt u bellen naar: 043-4574445 of e-mailen info@smockelaer.nl of naar de website van De Smokelaer
Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation