Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Bruidshuis Diana en Bruidshuis Elly

Eén van de grotere en toonaangevende bruidsmode speciaal zaken van Nederland.

Bruidshuis Diana

Al meer dan 30 jaar zijn wij een begrip voor de regio Zuid-Nederland. Wij hebben in Boxmeer 2 winkels met de allernieuwste collectie Bruidsmode met trouwjurken van meer dan 30 verschillende merken zoals bv Pronovias, Ladybird, Sincerety, Stella York en alles wat daar ook maar bij hoort van schoenen, sluiers, sieraden etc. Daarnaast hebben wij onze Bruidsjurken Outlet-store waar wij jurken verkopen in de prijsklassen van € 199,- tot € 999,- Dit zijn ook allemaal nieuwe jurken die plaats hebben moeten maken voor de allernieuwste collectie bij Bruidshuis Diana.

Bruidshuis Elly


Al meer dan 40 jaar zijn wij een begrip voor de regio Amsterdam. Wij hebben in Zwanenburg de allernieuwste collectie Bruidsmode met trouwjurken van meer dan 30 verschillende merken zoals bv Pronovias, Eddy K Ladybird ,Sincerety en alles wat daar ook maar bij hoort van schoenen, sluiers, sieraden etc.

Wij hebben een volwaardig team van verkoopsters, gediplomeerde coupeuses, en stylistes om voor u als a.s. bruid alles zo goed mogelijk tot in de puntjes te laten verlopen. Het is tenslotte uw trouwdag waarop u moet stralen in de door uzelf gekozen creatie.

Wij bieden u onze ouderwetse service met prijsgarantie


Bij ons kunt u passen net zo lang als u wilt, er wordt niets opgedrongen, de verkoopsters die goed naar u luisteren en proberen aan te voelen welke stijl het beste bij u past, zullen u deskundig adviseren, totdat u er van overtuigd bent dat u de creatie hebt gevonden die helemaal bij uw persoonlijkheid past, oftewel een bruidsjurk waarin je helemaal jezelf kunt zijn.

Eigen Atelier en Ontwerpstudio


Het verkopen van een bruidsjapon is voor ons een bijzondere gebeurtenis en een vak apart. Maar wanneer dit besluit door u is genomen en de aankoop is gedaan, komt misschien wel voor ons het allerbelangrijkste! Wij gaan er namelijk voor zorgen dat uw bruidsjapon tot in de puntjes op maat wordt gemaakt door onze ervaren coupeuses, die het vak van verstellen en vermaken perfect beheersen. Uiteindelijk bent u degene die aangeeft of de jurk tot de laatste dag van ophalen helemaal naar tevredenheid zit. Wij vinden dat het zo hoort!

Graag tot ziens in een van onze bruidsmode speciaalzaken


Bij zowel bruidshuis Diana als bruidshuis Elly hebben wij de service dat de bruidsjurk gratis op maat wordt gemaakt en tevens bieden wij laagste prijsgarantie!

Voor de bruiden zijn er regelmatig leuke acties zoals laatst onze bruidsverkiezing waar de winnaressen een gratis bruidsjurk twv 1500,- euro hebben gewonnen en waardebonnen van 500.- en 250,- euro.

Bekijk hieronder de Facebook - en instagram pagina’s voor de komende acties :

Facebook Diana
Facebook Elly

Instagram Diana
Instagram Elly
Copyright © 2023
Webdesign door Pixel Creation