Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Match By Marijke Vier de liefde!

3 beoordelingen Beoordeling plaatsen
Match By Marijke Vraag informatie aan
Mevr. Marijke Roelse
landelijk

Wat geweldig dat jullie gaan trouwen...................... 

of misschien wel jullie huwelijksgeloften opnieuw uitspreken, in Nederland of het buitenland, er zijn zoveel mogelijkheden en keuzes.
En dan heb je natuurlijk ook iemand nodig die de ceremonie leidt. 

Ik kan jullie helpen om jullie huwelijksceremonie onvergetelijk te maken. Hoe ik dat doe? Door jullie persoonlijke en unieke verhaal te vertellen met liefde, aandacht, humor, en ontroering!

Jullie huwelijks ceremonie gaat over jullie en daarbij is jullie liefdesverhaal het uitgangspunt van het verhaal. 
Tijdens een uitgebreid voorgesprek gaan we o.a. in op de vragen; 

Hoe hebben jullie elkaar leren kennen, was het liefde op het eerste gezicht of juist niet? :-) Wat maakt jullie zo bijzonder samen? 

Ook ga ik mooie verhalen en anekdotes halen bij vrienden en familie om daarna jullie persoonlijke en unieke verhaal te kunnen schijven. 
Daarnaast wil ik ook weten hoe jullie droomhuwelijk eruit ziet; letterlijk,

Welk plaatje hebben jullie in je hoofd? Welke sfeer willen jullie creëren. En wat willen jullie perse wel en zeker niet? Zijn er kinderen bij betrokken?Welke muziek wordt er gespeeld en zijn er ringen of wellicht heel iets anders. 

Tijdens ons uitgebreide voorgesprek bespreken we dit allemaal en staan we stil bij de keuzes die jullie hebben gemaakt of nog gaan maken.
Dit alles om jullie je droom huwelijksceremonie te geven. 

Tijdens de ceremonie neem ik jullie mee terug in de tijd en middels storytelling breng ik jullie liefdesverhaal tot leven met humor, passie en emotie. Laten we samenwerken om jullie liefde te vieren en te delen op deze speciale dag!

Benieuwd hoe alles in zijn werk gaat? Neem dan snel een kijkje op mijn website, bel mij op 06-81480915 of hou mijn Instagram pagina in de gaten om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws!

Ik kijk er naar uit om jullie te mogen ontmoeten!

Vraag informatie aan

Beoordelingen


3 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Emma & Jim

Op 21 dec 2023

Marijke, wat een fantastische persoonlijkheid ben jij! Iedereen was ontzettend enthousiast over de ceremonie. Marijke heeft onze trouwdag echt verrijkt. Dank je wel, Marijke, voor alles! Je bent werkelijk een topper! Blijf alsjeblieft zoals je bent! hartelijk dank!

Laura & Stanley

Op 21 dec 2023

Vanaf het allereerste moment was Marijke zeer vriendelijk en dacht ze met ons mee. We ontvingen een uitgebreide vragenlijst die we beiden hebben ingevuld. Onze ontmoeting in Hellevoetsluis, onder het genot van een kop koffie, was heel ontspannen en gezellig. Hieruit resulteerde een prachtige persoonlijke speech. Marijke had er duidelijk veel aandacht aan besteed. Tijdens de thuis ceremonie was iedereen enthousiast en niemand dwaalde af. Het tempo zat er goed in, het was grappig en luchtig, precies zoals we wilden. Dank je wel, Marijke! Het was erg knus en onvergetelijk.

Frank & Linda

Op 21 dec 2023

Hartelijk dank voor de prachtige, ontroerende en fantastische ceremonie. Het overtrof echt al onze verwachtingen! We hebben een geweldige dag gehad!

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation