DJ Big Blender DJ Big Blender | Bruiloft DJ | Drive In Show | Ervaren & Allround

4 beoordelingen Beoordeling plaatsen
DJ Big Blender Vraag informatie aan
Roolvinkstraat 2
8015 AM Zwolle

** 31 recensies en ervaringen te lezen op mijn Google Bedrijfsvermelding ==> Zie link onderaan. **

DJ Big Blender voor een heerlijk trouwfeest

Op zoek naar de juiste invulling van de avond van je bruiloft? Soms heb je het helemaal voor ogen, soms is het een groot vraagteken wat je nu eigenlijk wil. Muziek, dat is een ding wat zeker is. Maar wat voor muziek? Live, een DJ, disco, rock & roll of misschien wel een foute party? Eén ding is zeker: ‘I’m in the mood for dancing!’

This Is The Rhythm Of My Life

En dat leven is nu jouw trouwdag! En dus moet deze volledig zijn zoals jij het wilt. Niks geen compromissen sluiten, maar gaan voor een spetterend geheel! Je gaat een DJ huren!: Big Blender is thuis op alle markten en heeft een zwak voor de muziek uit de jaren zeventig/tachtig/negentig. ‘Pump up the 90’s’, zullen we maar zeggen. Wat niet weg neemt dat hij ook de hits van nu én de oude rock & roll nummers ten gehore brengt. Of hou je meer van ‘fout’?

Hero’s from the zero’s

Natuurlijk mag ook de muziek uit het begin van deze eeuw niet ontbreken… Ook deze heerlijke nummers zullen klinken. ‘Let’s get it started’ en dans de sterren van de hemel! Met je kersverse echtgenoot of gewoon met al die andere lieve mensen om je heen.

Voor oud en jong

Je hebt een grote vriendengroep en familie, waarbij de leeftijden nogal uitéén lopen? Geen probleem: met een allround DJ als Big Blender kan je alle kanten op. Want “Ooh La La La Let's Go Dancin' “, dat moet toch iedereen uit kunnen roepen? Of het nu om je nichtje van 14 gaat of je oma van 92, de muziek die zij mooi vinden komt gewoon voorbij! Voor iedereen een feest der herkenning dus!

Combineren met saxofonist

Zit je nog te twijfelen of je wilt gaan voor een DJ of een live band? Waarom kiezen? Big Blender kan samen met een saxofonist komen, die elkaar prachtig aanvullen! Zo heb je de heerlijke, afwisselende muziek van een DJ, gecombineerd met de unieke sfeer van livemuziek. Een Boogie Wonderland dus…wat wil je nog meer?

Een DJ met meer dan alleen een draaitafel…

Huur je Big Blender in voor jouw trouwdag? Dan kan je nog veel meer extra’s erbij huren, zodat het feest nog grootser wordt. Want wat dacht je bijvoorbeeld van een verlichte led- dansvloer bij die stijlvolle ovale DJ Booth? Of wat dacht je van de DJ laten komen met de VW DJ Booth? Een DJ die muziek draait vanuit een volkswagenbusje? Yep, prachtig toch voor een tuinfeest, om maar even wat te noemen! Play that funky music!

Van je trouw party een foute party maken?

Je zult misschien zeggen: “Why, tell me why?”, maar het antwoord is simpel. Omdat een foute party gewoon ontzettend leuk is! Zo kan je er bijvoorbeeld voor kiezen om de bruiloft af te sluiten met een uurtje “foute muziek”.

Het feest gaat beginnen...

‘Want wij zijn binnen!’ Wil je dat het feest echt losgaat? Dan zijn er veel opties, om het feest te laten worden zoals jij het hebben wilt. Heb je wel zin in een blokje feestknallers? Dat kan! Kies je dan voor de sfeer van een après skiparty of ga je voor een paar meedeiners van Hollandse hits? Zeg het maar! Of hou je het toch liever bij de dansbare nummers uit het discotijdperk? ‘There’s no limit’! Het is geheel aan het kersverse paar!

“Relax, Take it Easy”

Voordat het feest losbarst gaat Big Blender rustig met jou in gesprek over jouw wensen en ideeën voor je ultieme bruiloft, zodat het feest echt jouw feest wordt. Misschien ben je er zelf nog niet helemaal uit, dan zal hij ook leuke tips kunnen geven! Het feest moet JULLIE feest worden en daarom vindt hij het heel belangrijk om jullie ideeën te verwerken. O ja, wat hij wel kan zonder woorden? De sfeer aanvoelen van de avond en daarop inspelen! Zodat alle gasten een gezellige avond hebben en er het maximale uit jouw bruiloftsfeest gehaald wordt! ‘I like to move it…’

Money, Money, Money

Al vanaf €742,- (incl.) ben ik voor jullie bruiloft met de DJ Show Gold beschikbaar. Ik richt mij op het publiek, want die moeten zich thuis voelen op het feest. Een rustige en romantische openingsdans of gelijk het dak eraf? Rustig beginnen en het volume gedurende de avond open draaien? Alles is mogelijk en bespreekbaar.

Relight my fire, your DANCE is my only desire…

Wil je een heerlijk bruiloftsfeest, waarbij al jouw wensen bespreekbaar zijn en waarbij de DJ zelf minstens net zo meegeniet… (en dat voelt het publiek!)? Neem vrijblijvend contact op met DJ Big Blender.

 

Let op: gezien dit een relatief nieuwe vermelding is, zijn mijn recensies nu alleen nog te vinden op mijn Google Bedrijfsvermelding

==> zoek op: DJ Big Blender | Bruiloft DJ | Drive In Show | Ervaren & Allround

 

DJ Big Blender | Bruiloft DJ | Drive In Show | Ervaren & Allround

.

Vraag informatie aan

Beoordelingen


4 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Henk & Priscilla

Op 05 nov 2019

Op 18 oktober jl. zijn wij getrouwd en dj Big Blender heeft ‘s avonds op ons feest gedraaid. Het was een topfeest!! Onze eerste kennismaking met Almar was erg prettig, en ook het contact dat we vlak voor de bruiloft nog even hebben gehad! Hij voelt heel goed aan wat er gedraaid moet worden, houd rekening met muzikale wensen en heeft een grote muziekkennis om er de passende nummers bij te zoeken! Bij ons is een super leuke mix geworden van 80s, 90s, disco classics en Nederlandstalig! Daarnaast heeft Almar voor ons een super mooie mix gemaakt voor onze openingsdans, waarbij fragmenten van nummers heel leuk aan elkaar zijn gemixt. Wij raden dj Big Blender van harte aan, hij maakt er een topfeest van!

Jeroen en Melissa Slomp

Op 29 sep 2019

Op 6-9-2019 zijn wij getrouwd. DJ Blender heeft gezorgd voor een knalfeest. Vanaf onze openingsdans tot aan het laatste nummer is de dansvloer altijd gevuld geweest met swingende gasten. Wat we als heel prettig hebben ervaren is dat de dj bij ons thuis is geweest voor een kennismakingsgesprek en een paar dagen voor de grote dag hadden we nog even telefonisch contact dit maakt het persoonlijk! Als we onze gasten weer zien hebben het elke keer weer over dit geweldige dansfeest. We zouden dj blender op elke bruiloft aanraden!!

Elli

Op 19 jun 2018

wij hadden DJ Big blender al eens zien draaien en wisten direct... als we ooit ... Op 11-11-2017 zijn wij getrouwd en deze DJ heeft onze avond ingekleurd. Geweldige muziek, gaat goed op de wensen in en voelt perfect aan wat er gedraaid moet worden. Afspraken zijn duidelijk en persoonlijk, het contact verloopt zeer prettig. Almar, heel erg bedankt en wij zullen je overal aanbevelen !!

Simone

Op 19 jun 2018

We hebben een zeer goede ervaring met deze DJ. Al startend bij het voorgesprek; stelde de juiste vragen, die ons even deden nadenken/op weg hielpen. Dacht aan dingen waar wij zelf nooit aan gedacht hadden. Er was van alles mogelijk; in ons geval een microfoon om te zingen, de benodigde muzikale ondersteuning, verzoeknummers tijdens de avond enz. Op de avond zelf liep het gewoon top, was het feest! Aanrader!

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2021
Webdesign door Pixel Creation