Ja ik wil trouwen in de Gemeente Menterwolde

Je keuze is een felicitatie waard, want Menterwolde is een Gemeente om te beleven. Wij bieden je de leukste professionals uit deze gemeente op Trouwen.nl


lees verder

Trouwen in Gemeente Menterwolde

Laat je inspireren

Kies je bruidsmeisjes en jonkers met zorg uit

Tijdens de voorbereiding van jullie bruiloft kan je wel een handje hulp gebruiken. Je bruidsmeisjes en de jonkers van je aanstaande hubby zijn dan jullie emotionele en tactische ondersteuning. Zoek ze daarom zorgvuldig uit!

Zo blijft je partner in jou geïnteresseerd

Als je net verliefd bent, dan is het gezellig en spannend om samen, ongeacht waar je bent. Na een tijdje is er toch wat meer voor nodig om het vuur te laten branden. Met deze tips blijft je partner in jou geïnteresseerd.

Spaargeld bruiloft thuis bewaren of op de bank?

Een bruiloft is een dure aangelegenheid, vaak hebben mensen al enkele jaren gespaard om te kunnen trouwen. Laat je het spaargeld tot die tijd op de bank staan, stop je het in een kluis of bewaar je het in huis? En hoe zit het met de belastingdienst en verzekeringen?

Een smoking-hip huwelijksfeest

Nadat de bride to be een volmondig ja heeft geroepen, is het tijd om jullie huwelijksfeest te plannen. De vraag die vervolgens door ieder zijn hoofd spookt, is wat je op deze speciale dag aantrekt. Natuurlijk wordt dit niet het pak dat lijkt op iets wat je al in je kast hebt hangen. Een stijlvol alternatief is daarom de smoking. Trouwen in een smoking is uniek en zorgt voor een feestelijke en chique sfeer tijdens jullie bruiloft.

Dit zijn de mooiste plekken voor een huwelijksaanzoek

Plan jij een huwelijksaanzoek? Dan denk je vast na hoe en waar je de grote vraag gaat stellen. Het mag natuurlijk wel een beetje bijzonder zijn! Dit zijn de leukste plekken in Nederland.

Trouwjurken met lange mouwen: zo draag je ze in 2020

Heb je niet zo’n strakke armen of vind je het gewoon niet mooi om te trouwen met blote armen (of is het er te fris voor!), ga dan voor een trouwjurk met lange mouwen. Lees verder hoe je dit soort jurk in 2020 draagt.

Aan het laden...

Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation