Welke.nl

Zijn jullie écht voor elkaar bestemd?

Daten, samenwonen, trouwen, kinderen krijgen... Het kan soms best spannend zijn als je niet helemaal zeker weet of je wel voor elkaar bestemd bent. Gelukkig zijn er tekens waardoor je heel gemakkelijk kunt zien of jullie echte soulmates zijn. Check ze hier!

Beste eigenschappen voor langdurige relaties


Natuurlijk ben je in het begin van een relatie helemaal verliefd op je partner, maar hoeveel garantie biedt dat voor de toekomst? Als je daarover twijfelt, check dan even of de onderstaande punten van toepassing zijn op jullie. Kan je ze allemaal afvinken? Dan zullen jullie een lange en gelukkige relatie hebben.


• Je weet wat de ander denkt en jullie maken zelfs wel eens elkaars zinnen af. Eén blik is voldoende. Soms een beetje freaky, maar wel een hele fijne eigenschap!

• Het klikt ook met familie en vrienden. Het is natuurlijk belangrijk dat je met elkaars vrienden en familie om kunt gaan, maar een echte klik is nog veel fijner. Dan worden de gezamenlijke uitstapjes ook veel leuker!

• Dezelfde dingen zijn voor jullie belangrijk. Voor de toekomst zien jullie hetzelfde beeld: een groot gezin met veel gezellige drukte of juist heerlijk de wereld rondreizen met z’n tweetjes. Ook qua eventuele huisdieren en de inrichting van huis en tuin zitten jullie op één lijn.

• Ruziemaken kunnen jullie als de beste. Klinkt gek, maar elk stelletje heeft wel eens ruzie. Jullie kunnen respectvol met elkaar kibbelen en komen dan tot een fijne oplossing waar jullie het allebei mee eens zijn. Verhit worden jullie discussies zelden of nooit.

• Samen kiezen jullie voor avontuur. Er bestaan geen obstakels in jullie relatie, alles is een uitdaging. Samen komen jullie overal doorheen. Bovendien houden jullie ervan om nieuwe ervaringen op te doen en dan het liefste natuurlijk samen.

• Jullie kennen elkaars diepste geheimen. Hij schaamt zich helemaal kapot voor dat ene dingetje dat zoveel jaar geleden is gebeurd, maar toch heeft hij het jou verteld. En je lachte hem niet uit. Jij hebt een fobie voor spinnen waarmee je hem ook hebt toevertrouwd en hij redt je vanaf nu van elk klein spinnetje dat in je buurt komt. Zulke geheimen maken je relatie sterker.

• Jullie kunnen niet van elkaar afblijven. Fysieke aantrekkingskracht maakt alles een stuk leuker. Overal waar je bent moet je elkaar gewoon aanraken of op z’n minst ondeugend aankijken.

• Jullie doen ontzettend veel samen, maar niet alles. Het is namelijk heel gezond om je eigen ding te hebben en je daarin lekker te kunnen uitleven. De dingen die je dan samen doet worden dan des te leuker!

Herken je bovenstaande punten? Dan heb je een onverwoestbare relatie. Geniet van elkaar!

Geschreven door Sanne van Bortel
Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation