Welke.nl

Welke schoenen trek je naar een bruiloft aan?

Je hebt dé jurk (voor je eigen huwelijk of als gast) gevonden, maar welke schoenen horen daarbij? Deze schoenen kun je beter wel of juist niet dragen!

Killer heels?


‘Killer heels’, oftewel stiletto’s met heel hoge hakken: je moet er maar op kunnen lopen. Maar wie het kan, zal er vast op stralen. Toch raden wij je af om deze naar een bruiloft te dragen. Hoe gaaf het ook kan staan, het zijn geen schoenen waar je het de hele dag op volhoudt. Wil je ze toch showen, neem dan een tweede - meer comfortabel paar - mee zodat je kunt switchen als je voeten wel heel erg beginnen te branden.

Espadrilles


Ga je naar een zomerbruiloft en dan vooral eentje met een lekker lounge thema, een bruiloft op het strand of een tuinfeest, dan kom je zeker weg met espadrilles. Lekker zomers en mediterraan! Je kunt er heerlijk op lopen én het ziet mooi uit in combi met een rok of jurk.

De blokhak of sleehak


Ben je fan van hakken maar ben je inderdaad bang dat je voeten het geen dag uithouden op stiletto’s? Kies dan voor een blokhak of sleehak. Ziet er feestelijk uit maar loopt tegelijkertijd een stuk comfortabeler!

Flatjes


Natuurlijk ga je voor een weddingoutfit niet alleen af op maximaal comfort, maar moeten de schoenen ook passen bij de jurk of rok. Flatjes zijn super comfi en tegelijk hip, want flatjes zijn er tegenwoordig in allerlei hippe kleuren, sparkles of met een gave bloem erop.

Sneakers


Kan het nog comfortabeler dan flatjes? Ja hoor: trek je sneakers aan! Dan maak je pas echt een statement. Deze schoenen dragen op een bruiloft is echt iets voor een type dat nooit hoge hakken draagt en zich daar niet prettig bij voelt. En sneakers zijn tegenwoordig helemaal cool en verkrijgbaar in allerlei kleuren en stijlen. Je weet zeker dat je lekker de dansvloer op kunt!

Tekst: Daphne Doemges-Engelen
Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation