Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Wat te schenken op je bruiloft? Wij geven alvast wat tips!

Op jullie speciale dag moet natuurlijk alles kloppen. De jurk, de locatie, maar ook de hapjes en de drankjes. Champagne is nog altijd een veel geziene drank op bruiloften maar echt origineel is het niet te noemen. Voor een lekkere champagne moet je daarnaast ook aardig wat euro’s neertellen, terwijl er zoveel andere lekkere alternatieven zijn! Willen jullie ook eens wat anders proberen op de bruiloft? Wij hebben alvast wat originele alternatieven op een rijtje gezet.
likeur 43 trouwen

Likeur 43


Likeur 43 is altijd een graag geziene gast op bruiloften. Niet zo gek, want deze volle, krachtige likeur is hartstikke veelzijdig. Likeur 43 wordt gemaakt volgens een traditioneel Spaans recept dat tot op de dag van vandaag nog steeds geheim is. De 43 bestanddelen van likeur 43 geven het drankje een krachtige zoete smaak die het goed doet met een blokje ijs, maar ook heerlijk is in een cocktail! Probeer bijvoorbeeld eens een caipirinha met likeur 43. Door de rum in deze populaire frisse cocktail te vervangen door likeur 43 krijgt het geheel een temperamentvolle smaak. Verras jezelf en je gasten met deze originele cocktail!

likeur 43 trouwen
Fotocredit: Likeur 43 | Darios | Shutterstock.com

Creatief met bubbels


Vind je toch dat een glaasje bubbels niet mag ontbreken op je bruiloft? Geen probleem, champagne en prosecco doen het namelijk ook erg goed in een cocktail. Denk bijvoorbeeld eens aan de Fizz 43. Dit bruisende drankje ziet er fantastisch uit, is lekker fruitig en ook nog eens heel makkelijk te maken! Meng een scheutje likeur 43 met je favoriete bubbels en voeg een het sap van een halve sinaasappel toe. Garneer met een partje sinaasappel en klaar is jullie gepersonaliseerde bruidscocktail!

likeur 43 trouwen

Fruitige drankjes


Steeds meer mensen vinden een gezonde levensstijl belangrijk en de kans is dus groot dat lang niet iedereen alcohol drinkt op jullie trouwerij. Nu kan je deze mensen een colaatje aanbieden, maar al die suikers in frisdranken passen natuurlijk ook niet echt in een gezond dieet. Lekkere en gezonde alternatieven zijn zelfgemaakte smoothies en fruitwater. Zet een paar mooie kannen met water op tafel en voeg hier verschillende soorten fruit en frisse kruiden zoals munt en citroenmelisse aan toe. Origineel, gezond en het ziet er ook nog eens fantastisch uit!
Copyright © 2023
Webdesign door Pixel Creation