Verlovingsringen voor mannen

De markt van de trouw- en verlovingsringen is voornamelijk op de vrouw gericht en je hoort ons niet klagen, maar hoe zit het met de mannen? Ook homoseksuelen stappen in het huwelijksbootje en willen dan een mooie ring aan hun vinger. Daarom in dit artikel: verlovingsringen voor mannen!


Vind de mooiste ring bij de professionals op Trouwen.nl

De mooiste mannenringen


Een ring voor mannen is vaak een stuk minder uitbundig dan de ring voor vrouwen. Minder glam en shine, om het zo maar te zeggen. Maar soms wil een man ook shinen met een steen aan hun vinger! Wat vind je bijvoorbeeld van zwarte diamanten in een witgouden ring? Of een zwarte onderbroken ring met roségouden uiteinden? Een klassieke geschakelde ring met zwarte saffieren is ook erg hip tegenwoordig. Als je niet zo gek bent op de kleur zwart in je trouwring, dan kun je ook nog kiezen voor een ring van titanium of zilver, met een rijtje kleine stenen in het midden. Of kies voor iets aparts: een zilveren ring met een verticaal rijtje blauwe steentjes, of een gouden ring met drie stenen ver uit elkaar. Een koninklijke ring!


Minimalistische mannenringen


Hou je niet van poespas en steentjes en glam? Kies dan voor een gladde ring met twee kleuren. Dit ziet er erg chique en modern uit. Of kies voor een gladde ring met een ‘unfinished look’, een ruwe uitstraling dus. Wil je het ontwerp simpel houden, maar wel een diamant in de ring? Kies voor geborsteld titanium met één diamant in het midden, zo breed als de ring zelf, zodat de steen als het ware versmelt met de ring. Een ruwe diamant kan ook verwerkt worden in een ring en geeft een prachtige natuurlijke look.


Verlovingsring voor de moderne man


De moderne man geeft veel om z’n uiterlijk en doet alles eraan om verzorgd eruit te zien. Speciaal voor deze mannen zijn er veel ringen gemaakt, zoals een platina ring met een rij kleine en grote stenen. Deze ring heeft een platte band. Ben je een trendsetter? Kies dan voor een ronde band die omgeven is met ronde diamanten of een ring die niet rond is, maar voor de helft vierkant. Een ring met een grote opening erin is ook erg hip tegenwoordig. Welke ring kies jij?

Sanne van Bortel

Advertentie


Fotocredit: DiamondsByMe
Stel je eigen trouwring samen of ontwerp samen met de designers de ideale trouwring. Alle vormen, maten of materialen in de heren trouwringen zijn mogelijk bij DiamondsByMe dankzij de interactive online configurator. Laat iedereen zien dat heren trouwringen dus zeker niet saai hoeven te zijn.


Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation