Trouwen tijdens de coronacrisis

Jullie hebben eindelijk de grote stap gezet om te gaan trouwen, en nu komt het coronavirus roet in het eten gooien, Het virus lijkt niet zomaar te gaan verdwijnen en jullie willen toch trouwen. Bij het organiseren van een bruiloft komt ontzettend veel kijken en door de bijkomende maatregelen wordt het er niet gemakkelijker op. Gelukkig is het zeker niet onmogelijk en zijn er veel opties om de mooiste dag van je leven veilig en geslaagd door te zetten. Hoe kunnen jullie deze dag inrichten met je dierbaren op 1,5 meter? Jammer genoeg kunnen wellicht niet al je vrienden en familie aanwezig zijn, wel is het mogelijk om het via een live stream uit te zenden zodat al je kennissen en vrienden er toch nog een beetje bij zijn en sfeer kunnen proeven.

Een onvergetelijke dag


Je had je deze dag waarschijnlijk wat anders voorgesteld maar het heeft ook wel iets om een ceremonie te hebben met de mensen die het meest dicht bij je staan, een intieme en persoonlijke dag die je nooit meer vergeet. Daarnaast een hele goede reden om na de crisis een megafeest te organiseren als kers op de taart van jullie huwelijk.

Mondkapjes bedrukken met logo voor jouw bruiloft


Om deze dag in goede banen te leiden is er een flinke voorbereiding nodig. Mondkapjes zien we tegenwoordig steeds vaker, we dragen ze voor onze eigen veiligheid maar ook om een ander te beschermen. Hoe gaaf is het om zelf mondkapjes te laten bedrukken in het thema van jouw bruiloft? Mondkapjes bedrukken is mogelijk met een full color print of met een simpele tekst of logo. Denk bijvoorbeeld aan jullie namen in combinatie met de trouwdatum. Het is mogelijk om de mondkapjes in dezelfde stijl te bedrukken van jullie uitnodiging. Genoeg keuze om jouw perfecte gepersonaliseerde mondkapje samen te stellen.


Met mondkapjes met eigen logo zorg je er niet alleen voor dat je gasten veilig de dag doorkomen maar ook een leuk aandenken hebben aan deze bijzondere dag. Desinfecteren en handen wassen is erg belangrijk en nodig om besmettingen tegen te gaan. Een handgel is dus ook een gepast bruiloftsbedankje. Dit geldt ook voor een no touch key, dit item zorgt ervoor dat je geen deurklinken en knoppen aan hoeft te raken. Zo wordt jouw bruiloft onvergetelijk én coronaproof!
Copyright © 2021
Webdesign door Pixel Creation