Trendy roodgouden trouwringen bij Rozenhof Trouwringen

Brides to be opgelet, want Rozenhof Trouwringen vertelt u van alles over de meest trendy kleur op dit moment: Roodgoud! Dus bruiden & bruidegoms, kom alles te weten over de warme kleur voor uw mooie trouwring.

Ga voor roodgoud


Roodgouden trouwringen staan op veel verlangenlijstjes van de 2020-brides. En wij zijn het er helemaal mee eens! De romantische kleur staat bij veel verschillende huidskleuren! Elegante trouwringen met een lichte huid of met een donkere huid. Het staat prachtig bij beide!

Gaat u voor een combinatie?


Roodgoud is een unieke kleur voor uw trouwring. Dit komt doordat het een trend is van de laatste jaren, maar wees niet bang om het te kiezen. Want Rozenhof Trouwringen verwacht dat deze kleur nog jaren lang hip blijft. Vindt u het toch een beetje tricky? Roodgoud is ook super mooi te combineren met witgoud of geelgoud.

Hoeveel kosten roodgouden trouwringen?


De gemiddelde bruidspaar geeft ongeveer tussen de 1200 en 1500 euro uit aan trouwringen. Deze keuze is natuurlijk helemaal aan u! Want bij ons kunt u ook terecht voor budget trouwringen van €500 tot €1000 euro. Voor de exclusievere trouwringen in roodgoud zult u meer kwijt zijn. De prijsfactoren zijn dan ook: Materiaal, dikte en natuurlijk die stralende diamanten. Maar onthoud: U bepaalt wat uw budget is voor trouwringen, bij ons is in alle prijsklassen een mooie set te vinden!

Romantisch!


De roodgouden kleur maakt uw trouwringen nog romantischer! Maar waarom dan? Omdat rood de kleur van de liefde is natuurlijk! Ga voor elegante roodgouden trouwringen of juist de stoere variant. Stoerheid wordt vaak bereikt door een matte afwerking. Dus mannen, roodgouden trouwringen zijn zeker niet alleen mooi voor de vrouwen. Houdt u aanstaande bruidegom toch niet zo van roodgoud? Dan kan zijn trouwring altijd in een andere kleur zoals witgoud of geelgoud worden uitgevoerd.

Contact


Wij kunnen nog uren lang doorpraten over de mooiste gouden kleur dat er is, maar aan alles komt een eind. Bent u nu enthousiast geworden en wilt u graag meer weten over roodgoud? Neem dan gerust contact met Rozenhof Trouwringen op. Telefonisch, per mail, via een trouwbeurs of tijdens een vrijblijvende afspraak: Wij staan altijd voor u klaar!

Copyright © 2021
Webdesign door Pixel Creation