Love, Seks & commitment,

Ik beloof je………. Eeuwige trouw…

Jullie gaan trouwen, een prachtige stap, het begin van een mooie reis samen. Gefeliciteerd met jullie voornemen. Jullie gaan elkaar iets heel moois beloven en de kans is groot dat jullie al vaak tegen elkaar hebben gezegd, met jou wil ik oud worden. Het moment nadert en voor je het weet staan jullie daar in jullie met liefde en zorg uitgekozen jurk en trouwpak om de allerliefste naast je een oogverblindende en onvergetelijke ervaring te geven. Alle ogen van familie en vrienden zijn dan op jullie gericht, mensen pinken een traantje weg van geluk, iedereen gunt jullie het allerbeste.


De volgende dag wordt je naast elkaar wakker, tussen alle cadeaus en gelukwensen, een kleine kater, maar gek van geluk. Dan ergens begint het echte werk. Jullie gaan samen een liefdesnest bouwen. Het komt dan aan op de fundamenten die jullie onder je liefderelatie hebben gelegd. Als een huis een goede fundering nodig heeft, dan heeft een liefdesrelatie dat zeker nodig. Jullie liefde is veel belangrijker dan een stapel stenen. Liefde is de brandstof voor lang en gelukkig leven.


Uit dat verlangen is “Love, Seks & Commitment” geboren, mensen helpen om een geweldige liefderelatie te bouwen. Voor corona gaven we deze in real live, tijdens corona hebben we deze unieke training online gemaakt, en uitzonderlijk goed is ontvangen door de deelnemers, de reviews zijn zeer goed.


Als relatiecoach van high achievers weet ik als geen ander wat de sleutels zijn van een succesvolle en gelukkige liefdesrelatie. Ook al is de energie van verliefdheid heerlijk en verslavend, na verloop van tijd is het niet meer voldoende voor een duurzame relatie. Twee mensen, met verschillende achtergronden en opvoedingen komen samen. Dat vraagt om inzicht en soms hard werken.

2021 is de online training “Love, Seks & commitment” succesvol gelanceerd. Omdat we geloven dat een goed fundament onder elke liefderelatie broodnodig is hebben we ons aanbod uitgebreid en voor iedereen mogelijk gemaakt. Kijk op www.premarriage.nl en koop nu tijdelijk met hoge korting het voor jullie ideale pakket en begin vandaag nog met het leggen van een krachtig fundament onder jullie liefdesrelatie.


Om voor jullie grote dag te starten met het leggen van een sterke pilaar onder jullie liefdesrelatie heb ik een geweldig aanbod voor jullie. Normaal niet los te verkrijgen maar jullie als trouwlustige ontvangen je voor 17 euro de module “liefdestaal” Ontdek de het geheim van de liefdestaal van je partner. Klik hier om naar de tijdelijke aanbieding te gaan.
Wil je luisteren wat ik te zeggen heb over, Liefde, relatie, seksualiteit en commitment, luister dan de podcast waarin ik werk geïnterviewd door Annette Burgers. Klik hier voor podcast.
Het team van “Love, Seks & Commitment” wenst jullie een uitzinnig mooie trouwdag en veel liefde toe.
Copyright © 2022
Webdesign door Pixel Creation