Welke.nl

Kate & Prince William tonen liefde in het openbaar

Wanneer het op het Britse koningshuis aankomt, bestaan er strenge regels omtrent het tonen van affectie in het openbaar tussen twee Koninklijke tortelduifjes. Zo is het eigenlijk al niet gewenst om elkaars hand vast te houden, maar Kate en prins William buigen de regels steeds iets meer.


Fotocredit: Princess Kate Middleton | Prince William |  Mr Pics | Shutterstock.com

Koninklijke regels openbare affectie


Het is natuurlijk hartstikke leuk om een verliefd stel te zien, helemaal als het gaat om de royals. Tot voor kort was het nog knap lastig om iets van affectie te bespeuren tussen Kate en William of tussen Meghan en Harry. De koninklijke regels zijn namelijk streng: geen handen vasthouden en al helemaal gekus. Toch zien we steeds meer openbare liefde en affectie de laatste tijd.

Aanraken in het openbaar


Zo zagen we laatst dat William zijn hand op de rug van zijn vrouw legde en zij reageert direct door hetzelfde terug te doen. Een wederzijdse aanraking, zomaar midden op straat? Het wordt steeds normaler, al was het eigenlijk best wel gek dat ze elkaar niet eens mochten aanraken in the first place. Het zal echter nog wel even duren voor we een spontane kus in het openbaar zien tussen één koninklijke stelletjes, want dat is helaas nog steeds ‘not done’.

Nieuwe generatie minder traditioneel


Ook Meghan Markle en prins Harry laten af en toe affectie voor elkaar zien in het openbaar. Is de nieuwe generatie dan echt zoveel minder traditioneel? Misschien op dit gebied wel, maar de omgangsregeltjes zijn dan ook wel heel erg stijfjes en ouderwets. Stel je voor dat je jouw liefje niet een hand mag geven of mag omhelzen als je op straat bent, terwijl je zoveel van iemand houdt en zo gek op iemand bent. Dat is nog best lastig vol te houden! Gelukkig zijn de meeste mensen geen koninklijk koppeltje en kunnen ze lekker knuffelen en kussen in het openbaar als ze dat willen.

Geschreven door Sanne van Bortel
Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation