Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier
Professionals
Aan het laden...

Einde van de content

Het kiezen van de beste verzekeringen voor jou

Een inboedel-, auto- of toch een reisverzekering: in Nederland kun je vele uiteenlopende verzekeringen afsluiten. Het vinden van de beste verzekeringen voor jou, kan dan ook een hele klus zijn. Door het volgen van het onderstaande stappenplan is dit gelukkig zo gebeurd. Vergelijk en kies de beste verzekeringen passend bij jou en ga een verzekerd nieuw jaar in.

Verschillende soorten verzekeringen

Welke verzekeringen bij jou passen, hangt af van jouw persoonlijke situatie en wensen. Daarnaast biedt niet iedere verzekeraar dezelfde soort verzekeringen en dekkingen aan. Jezelf verdiepen in het aanbod van een door jouw gekozen verzekeraar is dan ook erg verstandig. Toch zie je vele soorten verzekeringen met regelmaat terugkomen. De meest voorkomende verzekeringen die jij kunt afsluiten zijn:

Een autoverzekering

Het afsluiten van een autoverzekering is in Nederland verplicht. Je kunt kiezen tussen drie verschillende soorten autoverzekeringen, namelijk:

- Een WA-verzekering: deze autoverzekering dekt schade aan anderen
- Een WA Beperkt Casco autoverzekering: deze verzekering dekt schade aan anderen en o.a. schade door extreme weersomstandigheden
- Een WA Volledig Casco autoverzekering (allrisk): met deze verzekering ben je verzekerd tegen het bovenstaande en door jou veroorzaakte schade aan jouw eigen voertuig

Elk van deze autoverzekeringen kun je aanvullen met verschillende dekkingen. Zo kun je zonder zorgen de weg op met jouw vierwieler.

Een zorgverzekering

Het afsluiten van een basiszorgverzekering is in Nederland verplicht. Met zo een verzekering worden vele zorgkosten gedekt. Wat er precies onder de basiszorg valt, wordt elk jaar rond half november door de overheid bekend gemaakt. De basiszorgverzekering kun je daarnaast, net zoals de autoverzekering, aanvullen met verschillende dekkingen. Denk bijvoorbeeld aan een aanvullende verzekering voor fysiotherapie of brillen en lenzen.

Een inboedelverzekering

Alle objecten die je in jouw huis en/of tuin hebt, die zonder schade te verhuizen zijn, vallen onder jouw inboedel. Met een inboedelverzekering zijn deze objecten altijd goed verzekerd tegen diverse soorten schade. Denk hierbij aan schade door een brand, wateroverlast, storm en inbraak. Ook een inboedelverzekering afsluiten is binnen enkele minuten gebeurd.


Een aansprakelijkheidsverzekering

Wanneer je schade aanricht aan anderen of de bezittingen van anderen, komt een aansprakelijkheidsverzekering goed van pas. Deze verzekering dekt namelijk de eventuele kosten die hierbij om de hoek komen kijken. Hoeveel en wat gedekt wordt, verschilt per verzekeraar.

Een reisverzekering

Met een reisverzekering kun je zonder zorgen op pad. Vaak kun je bij verzekeraars kiezen tussen een kortlopende of doorlopende reisverzekering. Aan elke soort reiziger is dus gedacht!

Een opstalverzekering

Door het afsluiten van een opstalverzekering, is je zorgen maken om schade aan jouw woning of onroerende goederen, zoals de centrale verwarming, verledentijd. Vergelijk opstalverzekeringen, kies aanvullende dekkingen en vindt de beste verzekering passend bij jou!


De kosten van verschillende verzekeringen

Hoeveel een verzekering kost, hangt af van het soort verzekering, jouw persoonlijke situatie en voor jou geldende wensen. Hoe meer dekkingen je neemt en hoe uitgebreider de verzekering is die je kiest, hoe hoger jouw maandelijkse premie zal zijn. Je van tevoren verdiepen in wat je écht nodig hebt, is dan ook erg verstandig. Zo weet je zeker dat je nooit te veel betaalt.

Verzekeringen vergelijken

Hoewel de verzekeringen die verzekeraars aanbieden misschien hetzelfde zijn, kunnen de premies van verzekeraars sterk van elkaar verschillen. Het vinden van de beste, goedkoopste verzekeraar kan veel tijd in beslag nemen. Gelukkig heeft Verzekering.nl hier iets op bedacht. Met behulp van een online vergelijkingsmachine vind jij namelijk, binnen minder dan vijf minuten, de beste verzekeringen passend bij jou. Vergelijken, afsluiten en besparen was nog nooit zo makkelijk.

Een verzekering afsluiten

Na het invullen van de online vergelijkingsmachine voor een verzekering naar keuze, kun je direct online een verzekering afsluiten. Het enige wat jij daarvoor hoeft te doen, is het invullen van jouw persoonlijke gegevens. Ook overstappen van een verzekeraar is vandaag de dag zo gebeurd. De website van jouw huidige verzekeraar begeleid je volledig door dit proces.

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation