Handige tassen voor je huwelijksreis

Nagenieten van de meest memorabele dag uit je leven doe je tijdens je huwelijksreis. Na veel regelen en stressen kom je hier heerlijk met z’n tweetjes tot rust en kijk je terug op jullie trouwdag. Een goede reistas of koffer is een must-have voor huwelijksreis zonder problemen.

Wieltjes; het liefst 4


De beste tip die wij je kunnen geven, is toch wel het gebruiken van een tas of koffer met wieltjes. Als je veel moet lopen tijdens de reis is het namelijk erg vermoeiend als je steeds al je bagage moet sjouwen. Wieltjes aan je reistas of koffer voorkomt dit probleem. Hierbij is een koffer met 4 wieltjes, ook wel een spinner genoemd, de beste optie. Deze koffers staan op hun wieltjes en zijn erg manoeuvreerbaar.

Een slot mag niet ontbreken


Het laatste wat je wil tijdens je huwelijksreis, is dat je bestolen wordt van je spullen. Je reistas of koffer moet daarom altijd voorzien zijn van een slot. Hiervan zijn tegenwoordig veel verschillende soorten: cijfersloten, hangsloten, kabelsloten, key card sloten en in de bagage riem verwerkte sloten. De meeste koffers maken gebruik van een cijferslot. Het is hierbij erg belangrijk dat je de cijfercombinatie om de koffer te openen, niet vergeet. Kies daarom een cijfercombinatie die je niet snel vergeet en zorg dat zowel jij als je partner ervan op de hoogte zijn!

Vakjes, maak gebruik van vakjes


Je wil natuurlijk zoveel mogelijk tijd voor elkaar hebben tijdens je huwelijksreis en niet constant moeten zoeken naar je spullen. Zorg daarom dat je reistas of koffer voldoende vakjes bevat, zodat je voor al je spullen een vast plekje hebt. Zo weet je altijd alles snel te vinden en bespaar je heel wat tijd.

Heb je zelf nog niet een reistas of koffer in bezit die aan bovenstaande tips voldoen, neem dan eens een kijkje op duifhuizen.nl. Hier hebben ze een uitgebreid aanbod tassen en koffers. Je vindt hier dan ook vast de ideale koffer voor jullie droom huwelijksreis.
Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation