Foutjes bij het aanzoek die je niet wil maken

Ben je plannen aan het maken om een aanzoek te doen? Misschien wel voor Valentijnsdag of een andere romantische dag? Dan wil je zeker weten dat het een mooi aanzoek wordt. Dat vraagt wel enige voorbereiding en sommige punten van de voorbereiding wil je écht niet overslaan...

aanzoek doen

Goede voorbereiding aanzoek


Als je met het aanzoek een instelling hebt van ‘just go with the flow’ dan zou ik nog maar eens diep nadenken. Een aanzoek kan je maar één keer doen, doe het dan goed. Zonder voorbereiding een aanzoek doen is niet erg verstandig. De timing moet goed zijn en je moet wel weten wat je wil zeggen, anders kan zo’n aanzoek heel anders lopen dan je eigenlijk wil.

aanzoek doen en tips vragen

Té veel tips vragen


Een aanzoek is een heel persoonlijk iets en als je honderd mensen om advies gaat vragen met betrekking tot hoe je dit aan moet pakken, dan zul je waarschijnlijk honderd keer iets anders horen. Je kent jouw partner het beste en daarom moet je een aanzoek voorbereiden waar je zelf achter staat en waarvan je weet dat je partner het geweldig gaat vinden.

aanzoek doen

Niet te moeilijk doen


Ja, een aanzoek is een one-time-thing en op zich best belangrijk, maar maak het niet te ingewikkeld. Als er een gigantische operatie achter zit dan is de kans op fouten groter. Wil je het toch groots aanpakken, vraag dan om hulp. Vrienden willen je ongetwijfeld graag helpen bij het voorbereiden van een romantisch aanzoek.

ring bij het aanzoek

Vergeet de ring niet


Om de hand vragen van je liefje is leuk en zo, maar vergeet niet de ring die je om de vinger van eerdergenoemde hand moet schuiven. Op zich wel een dingetje. En ja, er zijn veel meer mensen dan je denkt die dit vergeten!

aanzoek doen en fotograaf

Op film of foto?


Bedenk voordat je het aanzoek gaat doen of je het wil laten vastleggen. Als je partner super verlegen is, dan kan je het beste kiezen voor een aanzoek waarbij alleen jullie twee aanwezig zijn. Doe je het in een drukkere omgeving, bijvoorbeeld in een restaurant bij een romantisch diner, laat iemand dan filmen. Die eerste reactie kan je namelijk nooit meer overdoen.

Geschreven door Sanne van Bortel
Copyright © 2021
Webdesign door Pixel Creation