Entertainment op jullie bruiloft

Een bruiloft is natuurlijk niet compleet zonder een feestavond met leuk entertainment. Daarom heeft trouwlocatie Green Village de leukste tips op een rijtje gezet.

entertainment op jullie bruiloft, cocktailbar

Een cocktailbar is entertainment op je bruiloft


Ben jij ook zo’n fan van gin en tonic? Dan is een cocktailbar een must. Hoe leuk is het als de barman of -vrouw op spectaculaire wijze zijn of haar shake skills toont en een heerlijk drankje tevoorschijn tovert. Je kunt er ook voor kiezen om er een mini workshop van te maken, waarbij de gasten hun eigen (non) alcoholische cocktails zelf kunnen maken. Zet naast de cocktailbar een bar met lekkere hapjes. Bij zo’n mastercocktail lusten de meeste gasten vaak wel wat lekkers.

Dansen tot de zon op komt


Bijna iedereen huurt wel een DJ of coverband in voor op de feestavond van hun huwelijk. Ben je op zoek naar een originele touch van de muzikale invulling? Denk dan eens aan het Rad van Muziekfortuin. Dit is een rad met muziekcategorieën waar ieder half uur aan gedraaid wordt. Zo heb je iedere keer een andere muziekstijl en dus voor ieder wat wils. Een andere originele touch is een DJ die al dansend door de ruimte gaat en de gasten mee op sleeptouw neemt. Wedden dat zelfs de gasten die in een hoekje zitten, gaan dansen?

entertainment op jullie bruiloft, photobooth

Lachen naar het vogeltje


Voor de professionele foto’s van jullie dag, huren jullie naar alle waarschijnlijkheid een fotograaf in. Daarnaast kun je ook een fotohokje huren voor de gasten. Het is een leuke bezigheid tijdens de feestavond en een leuke herinnering. Een andere variant is de GIF booth waar meerdere foto’s in een rap tempo achter elkaar worden gemaakt en vervolgens in een loopje verschijnen als korte video. Of laat de glimlach van jullie gasten vastleggen door een Polaroid dame of heer. Deze loopt rond in opvallende kleding met een camera en geeft de polaroid foto direct mee aan de gast.

Een sneltekenaar


Weet jij nu al dat er gasten tussen zitten die niet van foto’s houden? Dan is een sneltekenaar wellicht een mooie uitkomst voor een blijvende herinnering aan jullie bruiloft. Binnen drie minuten zet de karikaturist jouw gasten op papier. De karikaturist loopt tussen de gasten rond en tekent gemiddeld twintig personen in een uur. En dat zonder dat mensen hoeven te poseren. Zo krijgt iedereen een mooie herinnering mee, ook als je niet van foto’s houdt.


Spelletjes op jullie huwelijk


Is jullie favoriete zaterdagavondbesteding het spelen van spelletjes? Dan kan een spelelement natuurlijk niet missen op jullie bruiloft. Geef de avondgasten bij de ontvangst een Jenga-blokje waar ze iets op kunnen schrijven. Je kunt het spel later op de avond spelen en hebt een leuke herinnering voor later. Andere spelelementen zijn bijvoorbeeld een wedstrijd van de gekste foto uit de photobooth of casinogames. Dit laatste doet het altijd goed op bruiloften. Je speelt natuurlijk niet met echt geld, maar kunt bijvoorbeeld leuke prijzen winnen.
Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation