Droom jij van je eigen foodtruck? (voor op bruiloften)

Foodtrucks zijn hip. AVROTROS start er binnenkort zelfs een tv-programma over: in ‘FoodTruck Gezocht’ worden Nederlanders gevolgd die aan het begin van hun foodtruck-avontuur staan. Meld je nu aan en laat je inspireren...

Van Oosters tot vegetarisch


Ook voor je bruiloft zijn foodtrucks een leuk idee. Het is hip, het is lekker makkelijk én, niet onbelangrijk: het geeft de gasten veel keus wat betreft eten. Iedere foodtruck heeft zijn eigen specialiteit. Vaak zijn het streetfood gerechtjes die er bij een foodtruck worden verkocht. Maar er zijn foodtrucks met menu’s in alle soorten en maten: van simpele (maar heerlijke) frietjes met hamburgers, tot een foodtruck met alleen vegetarische hapjes. En van een Oosters geïnspireerde foodtruck tot eentje die zich specialiseert in pizza’s en pasta’s.

Idee voor je bruiloft: foodtrucks

Passend bij thema


Met een aantal foodtrucks op jullie trouwlocatie creëer je instant sfeer. De gasten hebben alle vrijheid om hun eigen menu samen te stellen. Er is doorlopend eten, waardoor de sfeer ook wat losser is dan als je gaat zitten voor een formeel diner. Het moet een beetje bij jullie sfeer en thema passen, maar foodtrucks op je bruiloft inzetten, dat heeft alleen maar pluspunten!

Vind je het leuk als AVROTROS jou als startende ondernemer en foodtrucker in spé volgt voor het nieuwe tv-programma? Kijk dan hier verder.

Tekst: Daphne Doemges-Engelen
Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation