Dit is de mooiste trouwlocatie onder de rivier

Een liefdevolle speech, een mooie ceremonie, prachtige ringen en lieve mensen; de trouwdag wordt doorgaans ervaren als een van de meest waardevolle dagen uit het leven van de bruid en bruidegom. Hoewel de grote dag ook thuis gevierd kan worden, kiezen de toekomstige bruid en bruidegom er steeds vaker voor om te trouwen op locatie, en gek is dat niet. Trouwen op locatie brengt namelijk vele voordelen met zich mee, waarvan we er in dit artikel meerdere voor je op een rijtje zetten. Ook bespreken we dè perfecte trouwlocatie onder de rivier.
trouwlocaties water
De bruiloft is een belangrijke gebeurtenis, waarbij doorgaans veel verschillende keuzes komen kijken. Niet alleen de jurk, de uitnodigingen, de bruidstaart, het decor en de ringen nemen de nodige tijd in beslag, maar ook het kiezen van de perfecte locatie kan de nodige keuze-struggles met zich meebrengen. Vier je het feest thuis? In de kerk? Of gaat de voorkeur uit naar het gemeentehuis? Onze ogen vielen op de perfecte trouwlocatie in omgeving Eindhoven. Mede dankzij haar perfect gelegen plekje! Spoiler: vooral in de zomer is deze trouwlocatie als een droom die uitkomt.

trouwlocaties water
De perfecte trouwlocatie: Beachclub Sunrise

Beachclub Sunrise biedt niet alleen het perfecte uitzicht voor jullie droomdag, maar brengt ook de nodige sfeer met zich mee. De trouwlocatie, gelegen aan het water van Aquabest, viel bij veel bruidsparen al goed in de smaak en biedt zowel ruimte voor binnen-, als buiten evenementen. Zo zijn ceremonies in een van de mooie zalen niet ongewoon, maar wordt het grootste gedeelte van de dag doorgaans beleefd op het strand.

Daarnaast waren de bruidsparen die jullie voor waren ook erg enthousiast over de service die door beachclub Sunrise geboden wordt. Met liefde nemen ze de grootste zorgen uit handen, waar ze als officiële trouwlocatie dan ook de nodige accessoires voor hebben. Het huwelijk zelf wordt door een van de ambtenaren vanuit de gemeente voltrokken, en de rest van de dag worden jullie bijgestaan door het personeel.

trouwlocaties water
Hoewel jullie doorgaans de dag goed voorzien worden in de door jullie gestelde eisen, hebben jullie altijd het heft in eigen handen. Jullie bepalen namelijk volledig zelf of jullie een spectaculair knalfeest geven, of of jullie voorkeur uitgaat naar een intieme, sfeervolle dag.

Lijkt Beachclub Sunrise jullie de perfecte trouwlocatie? Maak je dan vooral geen zorgen meer, want jullie zullen hier een onvergetelijke dag beleven. Van een DJ, een fotograaf en de taart, tot een sitting down diner of een bbq, niets is te gek.


Copyright © 2021
Webdesign door Pixel Creation