Disco fever op je bruiloft!

‘Vroegah’ was het zo hip dat het een fever werd genoemd: disco. Rond de jaren zeventig/tachtig kon men er geen genoeg van krijgen. De strakke glitterpakjes, de plateauzolen, de afro’s… Gelukkig kan je deze gouden tijden gewoon herleven op je bruiloft als jij dat wil. Met de juiste sfeer, aankleding en dj heb jij binnen no time een disco fever op je bruiloft!

bruiloftmuziek_openingsdans_-trouwen_

Disco bruiloftsmuziek


De bruiloftsmuziek is wellicht het gemakkelijkste te regelen voor jouw discoparty op je bruiloft. Wat je daarnaast nodig hebt, is een discobol – zo’n grote zilveren – een lichtshow met veel bombarie en natuurlijk de verlichte dansvloer. Disco entertainment ten top!

bruiloftmuziek_openingsdans_-trouwen_2

Verlichte dansvloer


Trek zelf je plateauzolen aan en zet desnoods de afro pruik op in combinatie met een strakke jeans en een naveltruitje. Diegenen die helemaal gek zijn op disco, van muziek tot de nagellak aan toe, kunnen hun hart ophalen. Er zijn veel winkels gespecialiseerd in disco fever. Je hoeft echt niet bij de lokale feestwinkel te zijn voor een flitsende outfit.

bruiloftmuziek_openingsdans_-trouwen_1

Lichtshow bruiloft


Om jezelf en je gasten optimaal te vermaken op je discobruiloft heb je wel wat spullen nodig om tot een heus disco fever-gevoel te komen. De verlichte dansvloer of lichtgevende danstegels, bepaalde drankjes en hapjes, passend entertainment en uiteraard de muziek. Bekijk ook eens onze professionals, zij kunnen je zeker verder helpen met het samenstellen van een discopakket voor je bruiloft!

Geschreven door Sanne van Bortel
Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation