Bekijk nu jouw liefdeshoroscoop van 2019

Qua liefde hebben we 2018 bijna overleefd en sommige van ons zijn al erg nieuwsgierig wat er staat te wachten in 2019. Astrologen hebben zich al gebogen over de sterrenstand en kunnen je nu vertellen wat de liefde voor jou gaat doen in het nieuwe jaar!

Liefdeshoroscoop Ram


Het nieuwe jaar zit vol ervaringen, zowel goede als slechte. Direct vanaf het begin van het jaar ontwikkel je sterke gevoelens om je eigen geluk na te jagen. Er staat je een hele actieve periode te wachten. De lente is rustig, maar in de zomer gaat de tijd snel en zal je op zoek gaan naar aandacht.

Liefdeshoroscoop Stier


Komend jaar heb je veel drang naar nieuwe informatie. Wellicht start je een cursus of studie? Ook focus je sterk op je werk. Vergeet daarbij niet om belangrijke, diepgaande gesprekken te voeren met de mensen van wie je houdt. Binnen je gezin kunnen enkele irritaties opspelen, maar door openheid en liefde komt alles wel weer goed.

Liefdeshoroscoop Tweelingen


In 2019 staat er veel positiefs te gebeuren voor jou. Je werkt hard aan de relaties die je hebt. Probeer met grote beslissingen niet overhaast te reageren. Het fijne is dat je veel steun hebt aan je partner, het maakt niet uit waar het om draait. Jullie zijn echt twee handen op één buik. Je krijgt de kans om iemand in nood te helpen.

Liefdeshoroscoop Kreeft


Er gaat veel gebeuren in het begin van het jaar en het zal niet allemaal positief zijn. Gelukkig is de tweede helft van het jaar rustig en vreedzaam. In de laatste maanden zal je actie moeten ondernemen, en de uitkomst zal positief zijn.

Liefdeshoroscoop Leeuw


De eerste maanden van het nieuwe jaar verlopen op het gebied van liefde stroef. Later zal het juist erg snel gaan. Ergens tussenin verschijnt een soulmate op het toneel: dat kan een nieuwe partner zijn, maar ook een beste vriend. Eén ding is zeker: er wordt veel geflirt en je kunt ook veel passie verwachten.

Liefdeshoroscoop Maagd


Je houdt van rust en regelmaat, maar in het begin van het nieuwe jaar zal je veel kracht en strijdlust ervaren. Je gevoelens gaan erg diep en kunnen soms rauw op je dak vallen. Wat je relatie betreft kan je veel opwinding verwachten: geflirt, uitdagingen, lust.

Liefdeshoroscoop Weegschaal


Aankomend jaar doet zich een kans voor in een langdurige relatie. Je kunt nu een grote stap zetten. Je partner zal achter je staan. Daarmee ontwikkel je ook je persoonlijkheid. Aan het eind van het jaar verschijnt er een oneerlijk persoon op het toneel, pas hiermee op.

Liefdeshoroscoop Schorpioen


Het jaar begint rustig voor jou, zodat je kunt wennen aan de veranderingen van afgelopen jaar. Het is een stabiele tijd, maar dat betekent niet dat je niet actief bent. Je straalt, en dat trekt misschien wel meer dan één potentiële partner aan.

Liefdeshoroscoop Boogschutter


Het nieuwe jaar wordt vooral een heel energiek en snel jaar voor jou. Je bent actief en alert en nieuwe kansen doemen overal op, ook op je werk. In het begin van het jaar kan je je eenzaam voelen, maar daar zal snel verandering in komen.

Liefdeshoroscoop Steenbok


Het jaar begint rustig, je kunt met iedereen goed opschieten die op je pad komt. Daardoor voel je je goed en flexibel. Toch mis je een soulmate. Singles krijgen dit jaar dé kans om hun soulmate te vinden. Pas wel op: de roze bril gaat al snel af en dan komt je relatie voor enkele uitdagingen te staan.

Liefdeshoroscoop Waterman


Je privéleven gaat knallen komend jaar! Je kunt in het begin van het jaar al een grote kans verwachten. Wees niet bang om deze aan te grijpen. Je liefdesgevoelens zullen intens aanvoelen. Steek overtollige energie in sporten; daar krijgt je liefdesleven ook weer een boost van.

Liefdeshoroscoop Vissen


Ondanks dat je graag wil verdwalen in een fantasiewereld, heeft 2019 een hele fijne start voor je. Je voelt je weer opgeladen met energie. Pak voldoende momenten om even uit te rusten en echt te ontspannen, want de zomermaanden zullen in een rap tempo voorbij gaan. In de liefde ervaar je elk moment heel intens.

Geschreven door Sanne van Bortel
Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation