Zoet met Elma Natuurlijk maakt Zoet met Elma ook je bruidstaart

Zoet met Elma Zoet met Elma
5 5 2 beoordelingen Beoordeling plaatsen
Zoet met Elma Vraag informatie aan
Rijksstraatweg 41
3222 KA Hellevoetsluis

Zoet met Elma, in Hellevoetsluis en omgeving met het ruimste, lekkerste en breedste aanbod van taart-decoratieartikelen en ingrediënten, Bonbons en chocolade, Losse thee en koffiebonen, Chocowines, eetbare prints en originele taarten op maat, vind je vast en zeker wat je zoekt. 

Natuurlijk maakt Zoet met Elma ook jullie bruidstaart en kun je deze vooraf eerst proeven. Tijdens de proeverij bespreken we jullie wensen en schetsen we een prachtige taart op papier. Wij hebben zelfs de publieksprijs in 2018, 2 LOVE-AWARDS gewonnen, in de categorie Bruidstaarten, provincie Zuid-Holland, voor de meeste stemmen en de beste waardering.

Ook kunt u bij Zoet met Elma terecht voor dag verse cupcakes in maar liefst 8 verschillende smaken.  Zoet met Elma wil je de beste service bieden. Kom vrijblijvend een kijkje nemen bij ons in de winkel, wij geven je graag professioneel advies.

Ben je naar iets speciaals op zoek en kun je het in de web-shop niet vinden, neem dan contact met ons op!

Ook voor (vrijgezellen)workshops en kinderfeestjes ben je bij Zoet met Elma aan het juiste adres. Voor beginners als gevorderden, al is een feestje gevierd, geen punt want we hebben verschillende opties.

We hopen je snel te zien in onze (web)winkel! 

Taart op Maat

Ook voor gelegenheidstaarten bent u bij ons aan het juiste adres. Bruidstaarten, sweet tables, verjaardagstaarten.

Door de enorme toename naar de vraag voor taarten en de tijd die deze taarten vergen om te maken, kunnen wij maar een beperkt aantal per week aannemen. Om teleurstellingen te voorkomen, adviseren wij u 3 weken vooraf te bestellen.

Heeft u op korter termijn een taart nodig, neem dan even contact met ons op, wie weet is er nog een plekje vrij in de agenda.

Vraag informatie aan

Beoordelingen


2 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Sandra

Op 04 jul 2019

Beste Elma, De Bruidstaart was perfect, precies zoals het moet zijn. We hebben veel complimenten gehad.

Jan en Trudy

Op 28 aug 2018

Beste Elma, Onze trouwdag was een sprookje!! Jouw bruidstaart paste daar per perfect bij!! Hij was prachtig en heel erg lekker. We hebben heel veel complimenten gekregen, ook van een bevriende banketbakker. Zoals je had gezegd konden er ruime punten van gesneden worden. We willen je natuurlijk hartelijk bedanken voor het maken van onze bruidstaart en voor je goede service.

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation