Zoet met Elma It's all in the details...... natuurlijk hoort daar ook jullie bruidstaart bij!

4 beoordelingen Beoordeling plaatsen
Zoet met Elma Vraag informatie aan
Rijksstraatweg 41
3222 KA Hellevoetsluis

Dus jullie droomtaart ontwerpen doen we samen bij Zoet met Elma. Tijdens een persoonlijk gesprek met proeverij, zullen we al jullie wensen bespreken, gaan we schetsen en ontstaat jullie droomtaart op papier.

Romantisch, Klassiek, Modern…… er is enorm veel mogelijk, maar niet alleen de buitenkant ook de vulling kan in vele smaken gemaakt worden. Daarom kunnen jullie uit ons smaken-assortiment, een 6-tal smaken kiezen en deze komen proeven, zodat na het brainstormen ook jullie binnenkant duidelijk is.

Tegenwoordig is er zoveel te vinden op internet of pinterest dat een bruidspaar echt al ideeën heeft over hoe de taart eruit moet gaan zien. Neem foto’s, stofjes, kleurstaaltjes of wat je ook maar kan bedenken mee, dat geeft ons een sfeer idee van de dag. Dit helpt ons bij de beeldvorming, zodat wij ook een mooie, smakelijke taart voor de dag van jullie leven kunnen creëren.

Naast bruidstaarten maken wij ook sweettables, donutborden of zelfs cheesetables. Ben je nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden of heb je al trek gekregen? Bel of mail voor een afspraak.

Wij hebben zelfs de publieksprijs in 2018, 2 LOVE-AWARDS gewonnen, in de categorie Bruidstaarten, provincie Zuid-Holland, voor de meeste stemmen en de beste waardering. Zoet met Elma bezorgd door heel Nederland.

Kijk voor inspiratie en het laatste nieuws ook eens op onze Facebook- of Instagram pagina.

Ook kunt u bij Zoet met Elma terecht voor dag verse cupcakes in maar liefst 8 verschillende smaken. Zoet met Elma wil je de beste service bieden. Kom vrijblijvend een kijkje nemen bij ons in de winkel, wij geven je graag professioneel advies. Naast bruidstaarten, maken wij voor elke andere gelegenheid ook taarten, cupcakes, donuts. Tevens hebben wij een winkel met taart-decoratieartikelen, bonbons & chocolade, losse thee & koffiebonen. Daarnaast verzorgen wij ook kinderfeestjes en (vrijgezellen)-workshops.

Ben je naar iets speciaals op zoek en kun je het in de web-shop niet vinden, neem dan contact met ons op!

We hopen je snel te zien in onze (web)winkel! 

Vraag informatie aan

Beoordelingen


4 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Denise

Op 28 jul 2021

Elma maakt de mooiste en ook nog is de lekkerste taarten!! Elk jaar weer een feestje als we de taart ophalen :)

Iris

Op 28 jul 2021

Erg klantvriendelijk en goed geholpen met de bruidstaart!

Sandra

Op 04 jul 2019

Beste Elma, De Bruidstaart was perfect, precies zoals het moet zijn. We hebben veel complimenten gehad.

Jan en Trudy

Op 28 aug 2018

Beste Elma, Onze trouwdag was een sprookje!! Jouw bruidstaart paste daar per perfect bij!! Hij was prachtig en heel erg lekker. We hebben heel veel complimenten gekregen, ook van een bevriende banketbakker. Zoals je had gezegd konden er ruime punten van gesneden worden. We willen je natuurlijk hartelijk bedanken voor het maken van onze bruidstaart en voor je goede service.

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2021
Webdesign door Pixel Creation