Welke.nl

Your Piece Of Cake Unieke taart? Heerlijke taart? Your Piece of Cake!

Your Piece Of Cake Your Piece Of Cake
5 5 1 beoordelingen Beoordeling plaatsen
Prins Hendrikstraat 32a
2518 HT Den Haag

Bruidstaarten

De mooiste bruidstaarten zijn van Your Piece Of Cake

Bij dé mooiste dag van uw leven, hoort natuurlijk dé mooiste bruidstaart. Of beter gezegd úw mooiste bruidstaart, want u weet het beste hoe uw droomtaart eruit moet zien.

Bruidstaarten naar wens

Tijdens een intake gesprek bespreken de wensen en mogelijkheden en vooral wat u belangrijk vind voor een bruidstaart. Er is van alles mogelijk. Of u nu een heleboel lagentaart wilt of allemaal kleine (cup) cakejes. Ook de smaken, kleuren, thema en suikerbloemen worden allemaal besproken tijdens de intake.

Over Your Piece of Cake

Patisserie is mijn passie! Ik vind kwaliteit ontzettend belangrijk, zowel wat betreft smaak als uiterlijk. Ook werk ik zoveel mogelijk met pure produkten en alles wordt vanaf het begin gemaakt. Als patissier blijf ik mij graag ontwikkelen en sinds augustus 2015 ben ik in het bezit van mijn PME Professional Master Certificate. Ik hoop nog heel lang heel veel mensen blij te mogen maken met lekkere en mooie patisserie !

Taarten

Maak elk feest extra feestelijk met een taart van Your Piece of Cake! Het maakt niet uit wat er gevierd wordt. Your Piece of Cake maakt taarten voor verjaardagen, doopsfeesten, henna feesten, vrijgezellenfeesten, geboorte, geslaagd. De lijst is eindeloos, de mogelijkheden ook.

Ook behoren sweet tables tot de mogelijkheden. Een tafel vol heerlijkheden met bijvoorbeeld koekjes, cakejes, chocolade, taarten, maccarons en cupcakes. Alles is bespreekbaar. Your Piece of Cake denkt graag met u mee.

Beoordelingen


1 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Ilhame

Op 26 jun 2018

Naast de mooi uitziende taart is het ook nog eens lekker !! Ik heb je meerdere keren ervaren en je bent gewoon goed in je wat je doet. Complimenten! Een aanrader ! Ook het bezorgen vind ik echt een service !

Schrijf hier jouw beoordeling

Laatste beoordeling Ilhame

Op 26 jun 2018

Naast de mooi uitziende taart is het ook nog eens lekker !! Ik heb je meerdere keren ervaren en je bent gewoon goed in je wat je doet. Complimenten! Een aanrader ! Ook het bezorgen vind ik echt een service !

Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation