Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Witgebit Nederland Nu 62,5% korting | Tanden bleken maar 7,50 per sessie | Wit in 1 bezoek | 100% Garantie | 10.000+ recensies | 15 vestigingen | Betaal achteraf |

5 (3 beoordelingen)
Beoordeling plaatsen
Vraag informatie aan
Landelijk

Jouw trouwfoto's komen heel je leven terug en je bruiloft vergeet je nooit meer! 

Op die dag wil jij op z'n mooist zijn. Sterker nog ; moet jij op z'n mooist zijn. Witte tanden zijn daar een belangrijk onderdeel van.

Waarom zou jij op elke foto en bij elk moment je gele tanden blootlachen
terwijl ze ook stralend wit kunnen zijn?

Zie je het al voor je? Je hebt je haar gedaan, mooie kleding aan, make up op. Werkelijk aan alles is gedacht behalve aan je tanden!

Dat zou zonde zijn want tanden zijn voor een groot deel bepalend voor je uitstraling. Ze zorgen voor meer zelfvertrouwen en je krijgt een gezondere uitstraling. Ze laten je letterlijk stralen!

Alles wat je nodig hebt op deze belangrijke dag.

Want je wilt niet op elke trouwfoto met gele tanden staan terwijl je weet dat het voor een paar tientjes anders had kunnen zijn. Daar komen wij in het spel!

Veilig tanden bleken in een professionele praktijk voor de laagste prijs ter wereld met een exclusieve voor en nabehandeling en 100% garantie ; dat kan alleen bij witgebit!

We zijn niet voor niks verkozen tot bedrijf van het jaar in de categorie tandartsen.

Wij van Witgebit weten hoe moeilijk het is om in onze branche echte kwaliteit te vinden.Van daaruit is ooit de gedachte ontstaan; dit moet beter kunnen.

Inmiddels zijn wij hét adres voor een stralend witgebit en met 15 vestigingen
is er altijd wel een een locatie bij jouw in de buurt. 

Witgebit is al acht jaar lang de oplossing tegen verkleurde tanden. De belangrijkste reden daarvoor is dat wij ons enkel focussen op tanden bleken. Dag in, dag uit. Daarnaast zijn wij geen franchise zodat we de kwaliteit kunnen waarborgen. Je tanden zijn immers wel jouw visitekaartje. 

Met duizenden foto's , video's en geschreven recensies over ervaringen met tanden bleken bij Witgebit zeggen wij niet alleen zelf wat we doen maar laten we vooral de klanten spreken, wel zo eerlijk.


Wil je meer lezen over Witgebit Nederland? Bekijk de Advertorial

Bekijk website
+3 Afbeeldingen

Vraag informatie aan

Beoordelingen


3 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Samantha

Op 23 feb 2023

Wit Gebit is echt een aanrader, ik kom hier zeker nog eens terug! Vriendelijke consulente en heel fijn en professioneel geholpen! Verder ben ik erg tevreden over het resultaat.

Melissa

Op 23 feb 2023

Tanden zijn direct zichtbaar witter! Echt een aanrader!

Yannick

Op 23 feb 2023

Vandaag super mooi resultaat behaald, tanden zijn super wit geworden. Super aardig personeel ook

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2023
Webdesign door Pixel Creation