Wijbrand van der Sande magikjullietrouwen.nl PERSOONLIJK met hoofdletters, fris, vrolijk, spontaan, enthousiast, creatief, tikkeltje informeel, warm en verbindend zijn de woorden die bij mijn stijl passen.

5 (30 beoordelingen)
Beoordeling plaatsen
Vraag informatie aan
Landelijk

Op een trouwdag moet het Ja-woord een feestje zijn. Daar draait jullie bruiloft toch om! Laten we er een mooi moment van maken, met als kers op de taart een volmondig JA!

Zullen we eens vrijblijvend kijken of ik bij jullie pas?

Mail voor meer informatie.

Misschien is dit jullie eerste stap naar een informele, ontspannen, humoristische maar vooral persoonlijke ceremonie die bij jullie past en waar jullie met een meer dan brede lach op terug kunnen kijken.

Ik vind trouwen emotie in de zuiverste vorm . Kiezen voor elkaar in het bijzijn van familie en vrienden. De belofte van trouw voor de rest van jullie leven, verpakt in een toespraak op basis van onze gesprekken vooraf, waarbij ik uitgebreid de tijd neem om met jullie kennis te maken en een beeld te krijgen van jullie wensen en ideeën.

Deze trouwdag is tenslotte jullie feest en ik ben er voor het officiële gedeelte met een sprankelend tintje. Of je deze dag nu wilt vieren in bescheiden kring of met zoveel mogelijk vrienden en familie, samen kunnen we een bijzondere manier bedenken om jullie huwelijk een gouden randje te geven.

Ik hou er van als bruidsparen al eigen ideeën hebben over de invulling van de ceremonie, maar nog niet precies weten hoe dit vorm te geven. Een vader, een broer of een getuige die wat wil zeggen: be my guest. Hoe persoonlijker, hoe beter. Zij kennen jullie tenslotte net iets langer dan ik.

Hebben jullie kinderen? Dan betrek ik ze er zeker bij. Na het Ja-woord zijn jullie een écht gezin, dus stiekem trouwen de kinderen ook mee!

Wie ik ben?  Ik ben Wijbrand van der Sande, getrouwd en trotse vader van een geweldige dochter en zoon. Mijn beroep is presentator.  Ik presenteer o.a. radio- en televisieprogramma's bij RTV Oost - de publieke regionale omroep van Overijssel, maar ook theatershows in de grotere theaters van Nederland en ik ben al een aantal jaren trouwambtenaar voor de gemeente Montferland. Daarbuiten ben ik ook zelfstandig trouwambtenaar en ceremoniespreker in geheel Nederland. Waar jullie ook willen trouwen; ik ben van de partij!

Ik ontmoet jullie graag.

Wijbrand.

Wil je meer lezen over Wijbrand van der Sande? Ga dan naar de advertorial

Bekijk website
+13 Afbeeldingen

Vraag informatie aan

Beoordelingen


30 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Jeanine & Jochem

Op 05 oct 2022

Na al iets aan voorkennis over Wijbrand door zijn veelzijdige presenteer werk, was voor ons de keus niet moeilijk. Wat wij zochten in een trouwambtenaar is informaliteit. Gewoon lekker jezelf zijn en kunnen lullen en geinen als vrienden. Dit is alles en nog meer wat Wijbrand omschrijft. Heerlijk informeel en realistisch/zakelijk op de momenten het er toe doet. Dit maakt dat Wijbrand ons vertrouwen ruimschoots heeft gekregen voor onze bruiloft. De adviezen en tips die Wijbrand uit zijn jarenlange ervaring als trouwambtenaar aan ons heeft gegeven, hebben ervoor gezorgd dat alles op het moment suprême soepel verliep en ons ontspande. Fantastisch was dat Wijbrand een zeer mooie, grappige en memorabele toespraak heeft gehouden. Alles klopte gewoon! Ook was er ruimschoots aandacht voor onze kinderen om een aandeel te kunnen leveren in het ondertekenen van alle papieren. Ze trouwden echt met ons mee! Mooi was dat Wijbrand ons een kledingkeuze gaf tussen zijn toga en een eigen creatie die in de wereld uniek is voor trouwambtenaren, namelijk de gilet-toga. (Een toga zoals men kent maar dan als een gilet). Wij kozen voor de gilet-toga. Dat is echt een leuke en unieke aanvulling. Na de ceremonie nam Wijbrand ruim de tijd om zich onder onze gasten te bevinden en elkaar wat te leren kennen. Dat was erg welkom en heel leuk. Wijbrand, een eer voor ons dat je ons hebt getrouwd!

Nico

Op 04 jul 2022

Na een verpletterende vraag of ik BABS voor één dag wilde worden, had ik het gevoel had dat er een bonk lood op mijn schouders werd gelegd. Gelukkig heeft Wijbrand mij via zijn training wegwijs gemaakt in de algehele materie. Hij weet van droge stof iets sprankelends te maken. Ik beveel Wijbrand aan voor iedereen die meer wil weten of een cursus moet doen voor BABS voor één dag Groeten, Nico

Romanna en Bob

Op 28 jun 2022

Beste Wijbrand, We vieren ons 1jarig huwelijk vandaag en hebben jouw woorden nog eens doorgenomen. En Bob is een man van weinig woorden en zei: Bedankt! Ik daarentegen ben normaliter van de lappen tekst maar om je wakker te houden zal ik concreet blijven. Mega bedankt voor jouw prachtige woorden, nu we het weer lazen waanden we ons meteen direct weer op de trouwdag. Hij had niet door een beter mens ingeluid kunnen worden en we hebben niets dan lovende woorden voor je. Je staat voor altijd in ons aanbevelingsboekje. Groetjes, Romanna Delauw - van den Heuvel en Bob van den Heuvel

Julia en Henrico

Op 26 jun 2022

Wijbrand, wat heb jij van ons huwelijk een bijzonder en onvergetelijk moment gemaakt! Vanaf moment 1 dacht je goed met ons mee. Meerdere keren heb je ons uit de brand geholpen, als onze bruiloft weer niet door kon gaan in verband met het coronavirus. Uiteindelijk heb je zelfs voor ons je vakantie verzet. Hiervoor zijn we je ontzettend dankbaar. Toen onze bruiloft eindelijk door kon gaan kwam je bij ons op bezoek zodat je ons goed kon leren kennen. Uit dit alles kwam een prachtige en mooie speech voort. Dit kan niemand jou nadoen! We hebben het jou niet makkelijk gemaakt, gezien de helft van onze gasten Duits was. Je hebt een mooie tweetalige speech voorbereid en iedereen betrokken en aan het lachen gemaakt.  Zowel onze Duitse gasten als Nederlandse gasten waren enthousiast en we hebben veel mooie reacties ontvangen op onze bruiloft en zeker op jouw bijdrage. Nu is onze bruiloft al bijna een jaar geleden en nog steeds raken we er niet over uitgesproken. We zijn ontzettend blij dat we dit belangrijkste stuk van de dag door jou hebben laten verzorgen. Dus nogmaals heeeeel erg bedankt!

Rosanne en Benjamin

Op 21 jun 2022

Wij hebben ENORM genoten van de huwelijksvoltrekking, precies zoals gehoopt, gewenst en gedacht, dankzij Wijbrand. In één woord geweldig! Alle gasten hadden het er daarna nog over, hoe leuk, grappig, romantisch mooi en bijzonder de ceremonie was, van voor tot achter.  Het voorgesprek was al een heel leuk en open gesprek, alsof we Wijbrand al een hele tijd kenden. Hij vroeg echt door, om het verhaal kloppend te krijgen. Het was voor ons daardoor ook erg leuk, om op die manier ons liefdesverhaal te delen. Tijdens de ceremonie ging het ook echt over ons en bleek dat Wijbrand goed doorhad hoe wij zijn en wat wij belangrijk vinden. Erg knap om zo'n kloppend verhaal terug te horen, met de juiste dosis humor en luchtigheid. Echt iets om nooit meer te vergeten, waarvoor enorm bedankt! Lieve groet, Rosanne en Benjamin Hak

Suus en Erik

Op 20 jun 2022

Nooit hadden we gedacht een trouwambtenaar te vinden die al onze wensen (en dat waren er nogal wat) kon waarmaken. Maar Wijbrand is het gelukt. Wat hebben we een fantastische ceremonie gekregen. Precies zoals we hem droomden. Wijbrand heeft een grote gouden strik gedaan om alles wat we met hem deelden en maakte daar een enorm feest van. Van schitterende momenten van ontroering en liefde via heerlijke luchtige humor waarbij zelfs onze gasten niet gespaard bleven. We hebben er bijna geen woorden voor. Lieve Wijbrand, na afloop hebben we ontzettend veel complimenten over je gehad. Iedereen had het de hele dag over die onwijs leuke trouwambtenaar. Dankjewel! Jij hebt onze dag onvergetelijk gemaakt. Liefs van Suus en Erik.

Sander en Nadja

Op 20 jun 2022

Wij hebben op 22 april 2022 ons ja-woord gegeven en hadden Wijbrand als onze trouwambtenaar. Toen hij voor het eerst bij ons kwam was er al heel snel een vertrouwd gevoel, waardoor wij dachten: "Dat komt wel goed!" En zo was het. Wat kan Wijbrand mooi, romantisch, humoristisch en vol gevoel vertellen. Wij willen hem zeker aanbevelen want wat jullie wensen ook zijn, hij weet er wel raad mee. Wij hebben tijdens onze ceremonie ontzettend gelachen en Wijbrand heeft ervoor gezorgd dat de kids ook bij de ceremonie werden betrokken. Voor ons is het een super mooi moment in ons leven om aan terug te denken. Nogmaals erg bedankt Wijbrand! Het was Fantastisch!

Jetske

Op 03 jun 2022

Wijbrand is een vrolijke en spontane trouwambtenaar die precies aanvoelt wat er nodig is om de ceremonie tot een succes te maken!

Esther en Menno

Op 30 may 2022

"Als ik ooit ga trouwen wil ik ook hem!", was de eerste reactie na de huwelijksceremonie van een vriendin, en terecht! Wat hebben we genoten van de ongedwongen en ontspannen ceremonie. Humoristisch en toch ook waardig. Wijbrand is erg betrokken en neemt de tijd om het liefdesverhaal zo puur mogelijk in kaart te brengen. Om alle emoties naar de oppervlakte te krijgen, ook al had je je voorgenomen het daar niet over te hebben. Respect en oprechte interesse voor mensen met welke achtergrond dan ook sieren hem. Oprechte waardering voor ons als Jehovah's Getuigen was merkbaar door de hele ceremonie heen. Wij zijn ontzettend dankbaar voor dit onvergetelijke moment! Nogmaals dank en succes met alle aankomensde bruidsparen! Dankbare groeten van Esther en Menno

Stefan en Jetske

Op 25 may 2022

Wauw, wat hebben wij een prachtige ceremonie gehad! Wijbrand heeft ons veel tips gegeven en ons begeleid waar dit nodig was. Door deze tips hebben we enorm kunnen genieten van de ceremonie, waarbij er een mooie balans was tussen humor en romantiek ;). We hebben achteraf veel complimenten ontvangen over de ceremonie. Bedankt Wijbrand! Wij hebben het er nog dagelijks over hoe speciaal de ceremonie was.

Mireille en Timo

Op 20 may 2022

Toen wij in aanloop naar onze bruiloft na dachten over een trouwambtenaar hebben wij ons niet gerealiseerd hoe belangrijk deze rol daadwerkelijk is. Terugkijkend zijn we enorm blij dat we voor Wijbrand hebben gekozen. Wijbrand heeft onze ceremonie echt gemaakt. Met een ongekend gevoel voor humor, maar ook met een serieuze, liefdevolle kant heeft hij onze ceremonie vorm gegeven. Hij is erin geslaagd onze gesprekken te vertalen in een persoonlijk verhaal. Het leek voor de gasten wel alsof hij ons al jaren kende! Toen we voor Wijbrand kozen maakten we een fantastische beslissing. Onze gasten hebben het nog vaak over de fantastische dag die we op de Bronckhorst Hoeve hebben gehad. Daarbij wordt bijna altijd die fantastische trouwambtenaar specifiek genoemd. Wat was het bijzonder. Wijbrand, nogmaals enorm bedankt!

Simone en Harald

Op 13 apr 2022

Misschien wel de leukste trouwambtenaar van Nederland? Nou, voor ons wél! Wij waren op zoek naar een trouwambtenaar en op zo’n beetje alle online plekken dook Wijbrand op en dat deed hij op de meest positief denkbare manieren mét heel wat mooie reviews. Nog geen 15 minuten na onze eerste e-mail hadden we Wijbrand al aan de telefoon en na een videogesprek op een doordeweekse avond, waarbij hij alle tijd nam om ons te leren kennen en heel wat mogelijkheden te schetsen voor onze bruiloft, wisten wij het zeker: Wijbrand is onze trouwambtenaar! En wat heeft hij er een feest van gemaakt. Niet alleen wij kregen een ceremonie die ons paste als op maat gemaakte kleding, maar ook onze gasten werden nauw betrokken bij ons mooiste moment. Lieve Wijbrand, we zijn je zó dankbaar dat je al onze wensen en ideeën om hebt weten te zetten in onze gedroomde ceremonie. Dit gaan we never-nooit-niet vergeten. We hopen dat je nog heel veel bruidsparen de dag van hun leven mag gaan bezorgen. Wij gaan je bij iedereen die we kennen aanbevelen en voor degene die dit nu leest: Niet twijfelen! Bel Wijbrand. Hij is misschien écht wel de leukste trouwambtenaar van Nederland! Simone en Harald.

Heloise & Luca

Op 15 mar 2022

Wauw! Wat was het een geweldige dag! Mede dankzij jouw ceremonie, want wat was die geweldig. We hebben niet normaal veel complimentjes over jou gekregen. Iedereen vond dat je het ontzettend persoonlijk had gemaakt, het heel relaxed deed met de nodige grappen. Precies hoe wij het wilden. We hebben het idee dat we ontzettend veel geluk met jou hebben gehad. We hebben nog nooit zo’n leuke trouwambtenaar gezien!

Melanie & Louis

Op 15 mar 2022

Lieve Wijbrand, Dankjewel! We hebben echt een hele leuk dag gehad, mede dankzij jou. De ceremonie was precies zoals we wilden, Wijbrand, bedankt voor deze hele mooie dag. We kunnen iedereen aanraden om jou als trouwambtenaar uit te kiezen.

Stephan & Gaby

Op 15 mar 2022

Lieber Wijbrand, Was hast du uns bei der Erneuerung unseres Eheversprechens genießen lassen. Ganz oben auf dem Euromast für die nächsten 25 Jahre noch einmal Ja zueinander sagen… Du bist ein Profi, der aus seinem Herzen spricht und damit treffen deine Worte jedes Mal ihr Ziel. Es war unvergesslich schön, dies auf diese Weise erleben zu dürfen. Der ganze Vorprozess war angenehm. Unser Gespräch in Bonn und die vielen Telefon- und Videoanrufe. Deine Hilfe bei der Organisation des Euromast war auch fantastisch. Dank dafür! Wir können jedem Brautpaar – überall auf der Welt – empfehlen, Dich als Zeremoniesprecher/Standesbeamter zu wählen. Bleibe so wie du bist!

Laura & Bart

Op 15 mar 2022

Lieve Wijbrand, Bedankt voor de onvergetelijke, persoonlijke, emotionele en vrolijke ceremonie! We hebben genoten van iedere minuut!

Gerty & Maurice

Op 15 mar 2022

Mede dankzij Wijbrand was onze trouwdag een onvergetelijke dag! Prima voorbereid gingen we deze dag in en met alles afgestemd op onze wensen heeft hij er werkelijk een prachtige ceremonie van gemaakt. Zelfs de kinderen kregen een leuke rol in het hele gebeuren ! Bedankt voor deze onvergetelijke dag!

Job & Diane

Op 15 mar 2022

Onze huwelijksdag was geweldig, met een prachtige, humoristische plechtigheid die precies bij ons paste. Wijbrand heeft zowel een lach als een traan los weten te krijgen (gelukkig meer lach) en zo de dag het perfecte randje gegeven dat ieder bruidspaar als herinnering wil hebben. Wijbrand, nogmaals enorm bedankt dat jij onze trouwambtenaar was die dag, en we hopen dat je nog veel meer paren op zo’n ongedwongen, plezierige wijze het bootje in kan laten gaan! Het was fantastisch.

Bob & Romanna

Op 15 mar 2022

Mocht je twijfelen om je laten trouwen door Wijbrand, dat is NIET nodig! Wij zijn bij hem terecht gekomen doordat een pastor waar we ons eerst door wilden laten trouwen zijn afspraken niet nakwam. Hierdoor hadden we weinig vertrouwen in een ander persoon maar Wijbrand heeft ons vertrouwen terug gewonnen! De ceremonie was heel persoonlijk en door zijn mooie woorden kwamen onze karakters goed naar boven. Iets dat bewonderenswaardig is als je maar een paar gesprekken met iemand hebt gehad. Er werd veel gelachen tijdens de toespraak van Wijbrand en dat vonden we ook heel fijn want we waren allebei toch wel nerveus. Bij deze van oorsprong Rotterdammer, is het goed om op een directe manier aan te geven wat je graag wél en niet wilt tijdens de ceremonie en dit is fijn communiceren. Wijbrand, we willen je bedanken voor je prachtige woorden op onze speciale dag en we zullen je altijd aanbevelen bij anderen. Hadden we alle woorden maar op film, want het was te prachtig om allemaal in één keer goed te kunnen laten bezinken.

Nicole & Jeffrey

Op 15 mar 2022

Wat hebben wij, en onze gasten, gelachen op onze bruiloft. Wijbrand wist ons tijdens onze ceremonie precies neer te zetten zoals we zijn. Hij heeft onze wensen en ons persoonlijke verhaal vertaald in een grappige, ongedwongen en hele mooie ceremonie die heel goed bij ons paste. We hadden ons geen betere ceremonie kunnen wensen. Ook tijdens de voorbereidingen voor onze bruiloft heeft Wijbrand ons heel goed begeleid en fijn mee gedacht. Zo heeft hij heel leuk meegedacht hoe onze kinderen bij de ceremonie te betrekken. Bij vragen konden we altijd contact op nemen en kregen we altijd snel antwoord. Wij hebben Wijbrand ervaren als een spontane, open man die echt iets moois en persoonlijks van je bruiloft wil maken.

Isabel & Marc

Op 15 mar 2022

Wij kijken met heel veel plezier terug op onze trouwceremonie. Onze trouwambtenaar, Wijbrand van der Sande kunnen wij iedereen met trouwplannen van harte aanbevelen. Hij heeft ons een onvergetelijke trouwceremonie bezorgd, met een heel persoonlijk verhaal. De tekst van de ceremonie heeft hij ook op papier gezet, zodat je de ceremonie zo vaak als je wilt kunt terug lezen.

Nicole & Jurriën

Op 15 mar 2022

Door jou zijn wij lachend in het huwelijk gestapt! Bij het kennismakingsgesprek, moesten we al lachen, dat moest dus goed komen op onze trouwdag. Wij wilden graag dat onze dochters niet vergeten werden op onze dag. Met een spannend verhaaltje, dat Wijbrand stiekem de hamer van de burgermeester had meegenomen, mochten ze het huwelijk van papa en mama met een harde klap op de tafel bevestigen! Ook wilden we graag een informele korte toespraak, omdat wij niet zo ”romantisch’ zijn legde Wijbrand het ons haarfijn even uit: Wat betekent romantiek? Of romantisch zijn? Al onze gasten moesten heel hard lachen, want ze herkenden ons er helemaal in. Door de ceremonie was er gelijk al een ontspannen sfeer en dat hebben we de hele dag zo gehouden. Wijbrand, ontzettend bedankt. Wat hebben wij en onze gasten genoten van onze ceremonie. We hebben nog veel complimenten voor jou in ontvangst mogen nemen, die krijg je nu van ons door.

Mariëtte & Peter

Op 15 mar 2022

…Of we een recensie willen schrijven… Natuurlijk willen we dat, want onze ceremonie was precies wat we wilden. Na een gezellig voorgesprek volgde de ceremonie op onze grote dag. Ongedwongen sfeer en ruimte om te lachen. We vroegen om een niet te statische ceremonie en dat is goed gelukt. Het was gezellig en we werden als bruidspaar beschreven zoals we zijn. Voor ons was het belangrijk dat ons kleine hummeltje van 1,5 jaar, tijdens de ceremonie, er gezellig bij kon zijn. Wijbrand zorgde ervoor dat de kletspraatjes van de kleine een toevoeging hadden tijdens de ceremonie. Wij zijn blij dat we jou hebben gekozen, matchte perfect! Bedankt voor deze waardevolle bijdrage aan onze grote dag!

Joyce & Peter

Op 15 mar 2022

Wij kijken ontzettend positief terug op de dag van ons huwelijk. Wijbrand was onze trouwambtenaar. Het verhaal dat hij vertelde over onze ontmoeting, leven, normen en waarden en de liefde voor elkaar was prachtig en op een hele mooie wijze overgebracht. Wijbrand heeft zeker een talent en hoe mooi is het dat hij deze kunst overbrengt in zijn vak als trouwambtenaar. Hij heeft energie, is positief, luistert goed en maak alles wel losjes. Wij hebben ook daarom voor jou gekozen! Veel complimenten hebben we gekregen van onze familie en vrienden over zijn speech. Wij willen je nogmaals bedanken Wijbrand. We zullen je altijd dankbaar zijn, en weten zeker dat jij heel veel andere mensen ook blij gaat maken!

Sam & Peet

Op 15 mar 2022

Wijbrand is een warme persoonlijkheid, die op geheel eigen wijze het ambacht van trouwambtenaar uitoefent. Met humor, emotie en inlevingsvermogen verfraait hij de dag die voor velen de mooiste van hun leven zal zijn. Onze trouwdag was niet af geweest zonder zijn inbreng, waarin de warmte voelbaar was voor alle aanwezigen, niet in de minste plaats voor mij en mijn Samantha. Je wist in jouw woorden onze essentie van liefde te vangen en dat is iets dat wij ontzettend hebben gewaardeerd. Wij zullen altijd met warmte terugdenken aan die perfecte dag, met een grote smile op ons gezicht. Het is onze wens dat jij nog vele echtparen mag verblijden met jouw mooie woorden, kwinkslagen en humor. Je bent een vakman, die wij aan iedereen aan kunnen raden die wil gaan trouwen.

Maria & Serge

Op 15 mar 2022

Met veel plezier denken wij terug aan onze speciale dag; mede mogelijk gemaakt door Wijbrand! Vanwege het ‘internationale karakter’ van ons huwelijk was het ongetwijfeld geen gemakkelijke opgave voor Wijbrand. Hij manoeuvreerde zich echter moeiteloos en bracht ons liefdesverhaal met veel passie, humor en inlevingsvermogen ten overstaan van onze gasten in het Nederlands, Engels én het allerbelangrijkste deel (het ja-woord) op ons verzoek zelfs volledig in het Russisch! Alles is bespreekbaar en niets is onmogelijk met deze trouwambtenaar. Wij willen Wijbrand langs deze weg nogmaals bedanken voor een fantastische ceremonie en een onvergetelijke dag!

Wendy & René

Op 15 mar 2022

Wat een geweldige ervaring, wat een mooie humoristische ceremonie. Als de slagroom op een taart. Ben je op zoek naar een betrokken, vrolijke, humoristische spreker, zoek dan niet verder! Wijbrand maakt er een onvergetelijke ceremonie van, die niet lang genoeg kan duren.

Maaike & Silvester

Op 15 mar 2022

Op 21 december 2017 gaven wij elkaar, vlak voor Kerst, het jawoord. De kerstsfeer in Slot Doddendael was al heel bijzonder, maar wat het voor ons nog specialer maakte, was dat Wijbrand onze trouwambtenaar was. We hadden ons namelijk geen betere kunnen wensen! Wijbrand maakte onze huwelijksvoltrekking heel persoonlijk en anders dan anders, precies zoals wij wensten. Hij nam ons en onze gasten mee in zijn verhaal. Wijbrand is een geboren spreker. Soms waren wij tot tranen geroerd, om vervolgens weer in lachen uit te barsten. De woorden van Wijbrand waren oprecht en daardoor steeds opnieuw treffend. Deze maakten emoties los, die wij ons zullen blijven heugen. Wijbrand, dankjewel dat je ons huwelijk zó bijzonder maakte. Voor altijd dankbaar...

Emmy & Robin

Op 15 mar 2022

Wij zijn ontzettend blij dat Wijbrand onze trouwambtenaar was. Hij heeft ons ‘liefdesverhaal’ op een super mooie, respectvolle en onvergetelijke wijze gebracht. Ook van gasten hebben we hier veel complimenten over gekregen. Wijbrand is een talentvolle spreker. Hij weet zijn publiek te enthousiasmeren en aan het lachen te krijgen en tegelijkertijd een mooie boodschap over te brengen. Wijbrand heeft tijdens de (gezellige en informele) kennismaking goed naar ons verhaal geluisterd. Hij heeft onze persoonlijkheden, onze liefde en onze normen en waarden op geloofsgebied weten te verwerken in de huwelijksceremonie. Humor mocht niet ontbreken en dit is meer dan gelukt! Met een traan én een lach kijken wij terug op onze huwelijksceremonie. Wijbrand, nogmaals bedankt! Jouw verhaal was een waardevolle bijdrage aan onze fantastische trouwdag!

Judith & Frank

Op 15 mar 2022

Op 1 juni 2018 hadden wij de eer dat Wijbrand, als Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand, ons huwelijk mocht voltrekken. Zijn naam zong al rond in het ‘trouwwereldje’, maar na het prettige voorgesprek wisten wij het zeker: die ceremonie zit snor! En wat heeft hij er een feest van gemaakt. We wilden humor, we kregen humor. We wilden romantiek, we kregen romantiek. We wilden een lach en een traan, we kregen een lach en een traan. Het heeft er toe geleid dat zowel wij, als onze gasten met heel veel plezier terug denken aan een heerlijke dag met een geweldige ceremonie

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2022
Webdesign door Pixel Creation