Vintage Fotografie Wil je meer informatie over Vintage Fotografie? Neem dan gerust contact met me op

5 (1 beoordeling)
Beoordeling plaatsen
Vraag informatie aan
Landelijk

Ja! Jullie gaan trouwen!

Nu nog opzoek naar een passende fotograaf om jullie liefde voor elkaar smaakvol vast te leggen. Het moet klikken, dat is misschien wel het allerbelangrijkste. Daarom wil ik graag vrijblijvend kennismaken zodat ik jullie van meer informatie kan voorzien en jullie plannen wil horen maar vooral om aan te voelen of we een "geschikte match" zijn voor elkaar!
Mijn aanpak is persoonlijk en doortastend. Mijn stijl intiem en filmisch met een vintage randje.

Loveshoot

Dubbeldikke voorpret!! Dat is wat een loveshoot is. We zoeken een mooie locatie uit die bij jullie past en verder laat ik de liefde zijn werk doen. Jullie ontvangen een mooie reportage van jullie verlovingstijd en het is een manier om alvast aan mij als fotograaf te wennen. Het kan ook de basis zijn voor een mooie Save-the-Date of uitnodiging voor jullie grote dag! Dit is trouwens ook het ideale moment om je make up en bruidskapsel uit te proberen.

Polaroid Photobooth

Maak van jullie avondfeest of borrel een evenement! Gasten vinden het superleuk om tussen het borrelen en dansen door samen met vintage snorretjes en kekke brilletjes op te poseren in mijn kraampje, nog leuker voor jullie om later terug te kijken! Echte polaroids: leuk om als 'smoelenboek' te bewaren of als aandenken aan jullie gasten mee te geven. Inclusief stand, materiaal en de polaroids.

Bekijk website
+8 Afbeeldingen

Vraag informatie aan

Beoordelingen


1 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Irene

Op 29 oct 2020

Eva Schweizer is een kundige fotografe en een fijn mens om om je heen te hebben. Ik heb onlangs een workshop bij haar gevolgd en heb, ondanks dat ik op semi-professioneel niveau fotografeer, veel geleerd. Een absolute aanrader!

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2022
Webdesign door Pixel Creation