Villa Velperweg Wie wil er niet trouwen in een villa.

Villa Velperweg Villa Velperweg
5 5 (2 beoordelingen)
Beoordeling plaatsen
Vraag informatie aan
Velperweg 23
6824 BC Arnhem

Van harte met jullie voorgenomen huwelijk.

Villa Velperweg is bij uitstek een prachtige trouwlocatie, wanneer u kiest voor Styl, Elegantie en Klasse. Met haar sfeervol restaurant, vernieuwde bar, bordes en groot verwarmd en verlicht terras zijn al uw wensen te vervullen. Elkaar het Ja-woord geven kan in de Villa in het bijzonder bij de historische schouw en door zelfs een persoonlijke Ambt van Burgerlijke stand. Graag informeren wij u tijdens een persoonlijk kennismakingsgesprek en trachten al uw wensen en voorkeuren in te vullen.

Het Restaurant

Een bijzonder restaurant in Arnhem. Restaurant Villa Velperweg vindt u op een prachtige locatie in Arnhem. Hier kunt u culinair komen genieten van een gevarieerde menukaart, vol culinaire hoogstandjes. Onze kaart kent een heerlijk aanbod voor zowel lunch, diner als een onvervalste high tea.

De basis van al deze gerechten zijn dagverse en seizoensgebonden producten die hun origine hebben in de Franse keuken. Iedere drie weken wisselt de kaart, waardoor restaurant Villa Velperweg niet snel zal vervelen. Daarnaast beschikken wij over een uitgebreide wijnkaart zodat u ook op dit gebied een ruime keus heeft. Heerlijk uit eten in Arnhem doet u bij ons.

Een onvergetelijke feestlocatie in Arnhem

Iets te vieren? Bij Villa Velperweg vindt u de juiste ingrediënten voor een onvergetelijk feest een uitstekende culinaire en gastronomische omlijsting. Met als fraai decor de stijlvolle villa. De ideale locatie voor uw bruiloft, een gezellige High Wine of een bedrijfsfeest of feestelijk diner. Bij Villa Velperweg zal het uw gasten aan niets ontbreken!

Bruiloft in hartje Arnhem

Geef de mooiste dag van uw leven extra glans. Onze stijlvolle villa aan de rand van de Arnhemse binnenstad is een romantische locatie voor uw bruiloft. Van een sfeervol diner tot een spetterend feest in de balzaal – alles voor een onvergetelijke bruiloft. Benieuwd naar de mogelijkheden van Villa Velperweg voor uw bruiloft? Kom gerust sfeer proeven. Neem contact met ons op voor een afspraak.

Bekijk website
+8 Afbeeldingen

Vraag informatie aan

Beoordelingen


2 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Melanie

Op 12 sep 2019

Genoten van een heerlijke keuken, een prachtige inrichting en een fijne gastvrijheid. Lekker eten · Mogelijkheid voor buiten dineren · Stijlvol interieur · Stijlvolle inrichting · Uitgebreide wijnkaart · Gezellige sfeer · Creatieve keuken

Frans

Op 12 sep 2019

Op 17 februari onze bruiloft gevierd met familie en vrienden in de villa.. de besprekingen met onze wensen werden met veel enthousiasme uitgevoerd tijdens onze bruiloft.. het personeel was zeer bekwaam uiterst vriendelijk.. mede door het meedenken van Jaap ( eigenaar) hebben wij een onvergetelijke bruiloft mogen vieren in de schitterende villa.. ook namens familie en vrienden bedankt voor deze mooie herinneringen aan deze bijzondere dag..

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation