Trouwlocatie De Wartenster Ontspannen trouwen op landelijke locatie

Trouwlocatie De Wartenster Trouwlocatie De Wartenster
5 5 5 beoordelingen Beoordeling plaatsen
Trouwlocatie De Wartenster Vraag informatie aan
Midsbuorren 7
9003 LB Warten

Trouwen op een sfeervolle boerderij

Van harte gefeliciteerd! Uw trouwdag is de mooiste dag van uw leven. Ieder bruidspaar is anders, dus iedere bruiloft is anders. Wij denken graag met u mee! Het Ja-woord kan plaats vinden onder de hooikap, in het weiland bij De Wartenster, midden in Nationaal park De Alde Feanen of binnen in de sfeervolle boerderij. Aansluitend receptie, diner en feest? Geen standaard plaatje, maar een trouwerij helemaal naar uw wens!


Exclusieve feestlocatie

Na het jawoord beleeft u een prachtig feest op De Wartenster! Wij zorgen dat alles precies afgestemd is op uw wensen. Er zijn geen andere groepen. De locatie is uitsluitend voor u en uw gasten! Er is ruim parkeergelegenheid. De Wartenster ligt centraal in Friesland en maar een 1,5 uur vanaf Amsterdam! Wij denken graag met u mee en zorgen voor een perfecte avond/nacht.

Aansluitend overnachten is in de directe omgeving mogelijk!


Trouwvervoer over het water

Waarom een trouwauto als je ook een trouwboot kunt gebruiken. Onze authentieke open rondvaartboten bieden een comfortabele tocht als onderdeel van het programma, als vervoer van en naar een kerk. Onze grootste open rondvaartboot is met een tentkap overdekt. Ook voor trouwvervoer op andere locaties!


Uw vrijgezellenfeest compleet verzorgd

Los gaan met handbogen of paintballgeweren, of liever een middag varen door de natuur? Een workshop klompschilderen, koeschilderen, kaasmaken of wijnproeven? Afsluitend lekker barbecueën met onze houtgestookte grill of een pizza bakken in onze houtgestookte pizzaoven? Uw vrijgezellenfeest compleet verzorgd door De Wartenster!

Wij verzorgen uw mooiste dag graag volledig naar uw wens! Bel of mail voor de (vele) mogelijkheden.

Vraag informatie aan

Beoordelingen


5 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Aniek Veenstra

Op 27 oct 2019

Een paar weken geleden zijn wij hier getrouwd en hebben we 's avonds ook een mooi feest gegeven. De locatie is echt prachtig, heeft weinig aankleding nodig omdat het van zichzelf al heel sfeervol is. Het eten was zeer goed verzorgd en de gasten waren zeer te spreken over het eten. Het personeel en de eigenaren zijn heel vriendelijk. Zeker aan te raden!

Annemarie en Edwin

Op 08 oct 2019

22-04-2016 Zijn wij getrouwd in onze gemeente en door gereden naar het mooie plaatsje in warten Hier op activiteiten boerderij de wartenster hebben wij het heel erg naar ons zin gehad alles super goed geregeld, lief personeel heerlijk eten en drinken Zij hebben ons dag compleet gemaakt

Rienkje

Op 08 oct 2019

Wij hebben in een ontspannen sfeer kunnen genieten van een heerlijk diner, en een prachtig feest. Niets was te veel gevraagd, zelfs tafels/stoelen etc. zijn op een andere locatie gebracht, zodat wij hier gebruik van konden maken. Alles is volgens afspraak verlopen. Wij hebben ons op de dag zelf geen zorgen hoeven maken, alles was keurig verzorgd. Van onze gasten kregen wij veel complimenten over deze locatie.

Louise

Op 06 nov 2018

We hebben zowel met de mannen, als de vrouwen een super mooi vrijgezellenfeest gehad. Bij de mannen was het alleen jammer dat de schipper niet wist wat de bedoeling was (die vroeg aan de mannen waar ze heen moesten terwijl die het hele gebied niet kennen) en bij de vrouwen waren de hapjes afgekocht, wat twee schaaltjes nootjes bleken te zijn (erg dure nootjes dus). Maar de boottocht en de activiteiten waren ontzettend leuk en zeker het aanraden waard!

Esther

Op 11 oct 2018

Het is al even geleden 2,5 jaar dat wij onze bruiloft hier vierde. Maar de familie heeft het er nog dikwijls over hoe goed alles verzorgd was en hoe rustig en mooi de omgeving is. En wij? Wij hebben ons nergens zorgen om hoeven maken en een prachtige dag gehad.

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation