Trouwen bij Margot

Trouwambtenaar, Ceremoniespreker en Weddingplanner uit Arnhem.

BABS bij gemeente en zelfstandig (meeneem BABS)

BABS is de afkorting van buitengewoonambtenaar burgerlijkestand.

Ik ben benoemd en Beëdigd BABS bij de gemeente Heerde  en NIjmegen in Gelderland.

En daarnaast ben ik ook als meeneem BABS in te zetten bij gemeente van jullie keuze.

Ik heb al heelveel mooie lieve en ontroerende bruidsparen het JA-woord mogen vragen.
En ik vind het iedere keer weer fantastisch om een klein belangrijkdeel uit te mogen maken van het geluk van twee mensen die door de liefde aan elkaar zijn verbonden. En JA tegen elkaar willen zeggen voor de wet omdat ze samen oud willen worden, tegen over iedereen die hen dierbaar is dat is echt het mooiste dat er bestaat.

En iedere keer weer vind ik het een enorme eer om op de mooiste dag van jullie leven zo'n belangrijke taak te vervullen. En voor mij is de ceremonie dan ook pas geslaagd als jullie tevreden zijn. En het veroopt zoals julle dat graag willen.

Mag ik jullie het JA-woord vragen? dan plannen we een aantal contact momenten zodat ik jullie zo goed mogelijk kan leren kennen. En met jullie verhaal, wensen en verdere input maak ik een onvergetelijke ceremonie waar jullie en jullie gasten nog lang over na praten.

Naast BABS ben ik ook intezetten als Weddingplanner zie hiervoor www.45events.nl

JA! Jullie gaan trouwen! Van harte gefeliciteerd! 

Nu gaan jullie een drukke tijd in; van regelen, organiseren, knopen doorhakken en keuzes maken uit het grote aanbod van leveranciers. 

Het aanbod aan trouwprofessionals is groot en kunnen allemaal jullie dag onvergetelijk maken. Maar welke moet je nu kiezen? Welke past het beste bij jullie?

Deze keuzes kan ik jullie bij helpen!

Door te kiezen voor een weddingplanner, hoef je maar 1 keer te kiezen voor die klik. Want klikt het met ons dan zit de rest ook wel goed.

De andere kliks heb ik al voor jullie gedaan. 

De leveranciers waar ik veel mee samenwerk heb ik zorgvuldig geselecteerd en passen bij mijn manier van werken met hen heb ik goede contacten en scherpe prijs afspraken hierdoor verdien ik mijn werk als weddingplanner voor jullie terug.

Jullie Bruiloft pak ik aan als of het mijn eigen bruiloft is.

Hierbij geldt dat alleen het beste goed genoeg is.

06-40774051

Adres: Oranjestraat 45 6812 CL Arnhem

Vraag informatie aan

Verstuur jouw aanvraag

Ga naar een verwante categorie

Oranjestraat 45

6812 CL Arnhem

06-40774051