Trouwambtenaar Mildred Nijhove Liefde is leven en leven is liefde

3 beoordelingen Beoordeling plaatsen
Trouwambtenaar Mildred Nijhove Vraag informatie aan
Landelijk

Allereerst mijn hartelijke gelukwensen voor jullie aanstaande huwelijk of geregistreerd partnerschap. Hoe fantastisch is het dat je de liefde van je leven hebt ontmoet en dit met een bijzondere ceremonie gaat bezegelen.

LIEFDE IS LEVEN, LEVEN IS LIEFDE

Het is de basis van alles in het leven. De relatie tussen partners is daar zeker één van. Het doet er niet toe wat je afkomst is, welke religie je aanhangt of dat je van hetzelfde geslacht bent.

Dát is wat het leven zo divers en mooi maakt.

Een verbintenis bezegelen met een huwelijk of geregistreerd partnerschap is voor iedereen het mooiste wat er is. Het is de kroon op je relatie en liefde. Daar een wezenlijke bijdrage aan mogen én kunnen leveren vind ik een hele eer. Een ode aan het bruidspaar brengen door te vertellen wie ze zijn, waar ze vandaan komen en wat hun doelen en dromen in het leven zijn.

Eerlijk gezegd speelt er ook een stukje eigenbelang mee. Hoe mooi en hartverwarmend is het dat je als Babs keer op keer de liefde in haar puurste vorm opnieuw mag mee beleven? Het mogen aanhoren van unieke verhalen uit unieke levens. Duizend levens en even zoveel mooie, ontroerende, grappige, authentieke

en aparte verhalen om te mogen vertellen. Ook jullie verhaal en belevenissen die naar deze liefdevolle verbintenis hebben geleid moet op een speciale manier verteld worden

Zoek niet verder, en laat mij diegene zijn die zich zeer vereerd zou voelen om samen met jullie van deze mooie dag een magische en bíjzondere herinnering te mogen maken.

Let Love Rule

Vraag informatie aan

Beoordelingen


3 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Zippora & Melvin

Op 19 apr 2021

In corona tijden hebben wij er voor gekozen om de bruiloft toch door te zetten. Vooral kijken wat wel mogelijk is, hadden wij voor onszelf besloten dat de ceremonie speciaal moest zijn. Naar een korte speurtocht zijn we uitgekomen bij Mildred en we wisten het gelijk, zij wordt onze trouwambtenaar! Een fijne samenwerking en voorbereiding in een heel kort tijdsbestek. Zij dacht echt met ons mee en kwam met een origineel idee. Dit heeft geresulteerd in een mooie, persoonlijke, intieme en vooral speciale ceremonie, waar zowel wij als bruidspaar en onze gasten (incl. aanwezige kids) op terug kunnen kijken! Mildred, nogmaals onze dank voor de gezelligheid, betrokkenheid, creativiteit, spontaniteit (en de honing!) :-)

Claudia Claessen

Op 29 may 2019

Wij waren last minute opzoek naar een trouwambtenaar die onze ceremonie wat intiemer kon maken. En zodoende hebben we in heel kort termijn Mildred bereid gekregen om iets over ons te vertellen. Maar niet wetende dat we zo’n leuk, lief en enthousiaste vrouw hadden gestrikt(geloof me iedereen wilt zo’n gezellige tante in zijn of haar familie) Mildred heeft echt gesproken vanuit haar hart en passie voor het vak. Ze heeft iedereen geraakt toen het ging over onze overleden dierbare, zonder dat het een tweede uitvaart werd en we hebben keihard gelachen over de grappen die ze maakte over onze karakters. Mildred is een fantastische Babs en heeft onze ceremonie ongelofelijk memorabel gemaakt, waar wij op kunnen terug kijken met een lach en met een traan. Mildred houdt van liefde en van mensen, en wij raden haar iedereen aan!

Ariene

Op 09 jan 2019

Lieve Mil, wat waren Gertjan en ik super blij met jou . Je bent een trouwambtenaar die vanaf dag 1 tot einde ceremonie met je meedenkt en erg betrokken is. We hebben gelachen, Traantje weggepinkt �.. mede dankzij jou een dag om nooit te vergeten .. tnx

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2021
Webdesign door Pixel Creation